Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nurina @1 month++

Saturday, November 19



Quick update again..hehehhe...biasak la ada budak kecik masa pun tak bap e nak cukup jadinya..huhu..

Nurina dah cukur kepalanya..and insyaAllah Ahad minggu depan akan buat majlis akikah untuk dia..alang-alang pak ndak ajak buat sekali dengan dia yang baru dapat cucu lelaki pertama selepas 9 orang cucu perempuan hihi..seronok pakndak..



dia sudah 4.5kg sekarang.waweeeee..berkat susu ibu hihi


suka nak duduk atas riba orangg..

dengan abang nuqman yang kejap rajin ngasuh...kejap ilang ntah kemana huhu

Dilema skang ni adalah,nurina ni kuat nyusu..hajat di hati mau exclusive breastfeeding selama mungkin..tapiii..camno tu ye..nurina kuat nyusu macm baby boy pulak..huhu..kalo sesapa ada nak bagi pendapat apa yang perlu mak buat, sila la komen kat sini ye..nak jugak tau cara2 orang buat stok susu ni..so far stok susu adalah sangat sikit..skang sudah 36 hri..camno nk ligan buat stok ni huhuhuhu..

4 sweet thoughts:

Putra Putri Ummi.. said...

geni..aku pnh wat camni..masa bb tidoq,time tu la perah n simpan kat peti beku. waktu mlm paling byk proses hasil susu..masa tu la hg pulun. korban tidoq sat la wei..demi anak.hehe. ke mlm mmg tak tidoq dah. uit,berat lahir bape..sbln pny brt

my little family / kaftanbatik said...

yup, Geni bt stok siap2.. beli plastik @ bekas ala2 dadih tu.. byk website yg jual benda2 tu..

atty's said...

tahniah geni..

ibuhebat said...

Selamat meneruskan perjuangan penyusuan hingga lengkap 2 tahun! :) Jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com Salam perkenalan!

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino