Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nurina latest!!Sudah 2months plus..

Thursday, December 22

Hai kengkawan blogger..ada lagi ke kengkawan bloggerku ini..huhuhu..nak harap berupdate punya la sekurun baru nk berupdate..huhu..maap la ye..tengah cari mood nak menulis balik bukan senang wooo...karat rasa otak ni..

btw..layan la gambo cik mek nurina yang terkini skang ni..rojak ye macam2 aktiviti..udah 2months n 1week lebih kurang..masih lagi fully breastfeed alhamdulillah..moga2 dapat la sekurang-kurangnya setahun full ke..moga dimakbulkan olehNYA...

Nurina tak banyak songeh sangat so far ni..nangis bila nk tido,nak nyusu,berak,tak sihat je..lain pada tu nk borak,sengih2 je kejenye..hehehe..tanak cakap banyak..korang layan la dulu gambo cik mek ni ye..!!moga2 terubat rindu korang ng blog ni (rindu ke????pigidahhh perasan mak ni hahaha)



masa gi jalan2 jusco


gambo nampak bam bam..tapi idak le bam bam pun huhu..


try2 mcm2 benda kat manjaku bangi..hihi

ni masa majlis akikah

permata hati intan payung ummi n abah


nak borak apa ngan abang tu nurina??

pipi cam kuih pau..hehehe

budak bam bam tido..

5 sweet thoughts:

Putra Putri Ummi.. said...

geniii...nmeinya nurina wei.. nomeiii..geram pulok.hehe. aku nampak muka ummi dia la wei, tul ke?

Hernee Nazir said...

ala comel la nurina.. jd calon mnntu auntie blh x? kehkehkeh..

ShAzA nUiZeAan Bt ShAfie said...

ala sweet ye abg nuqman ngn sis nurina...

Sue said...

hi cik kenit...sama mcm anak ai bambam gak hihihi...meh la jengguk belog ai yer..i follow ur belog ni :)

myfirdz said...

salam ziarah...

cumelnye baby girl... cute...:)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino