Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

YESSSS!!!! I AM.........

Tuesday, November 27

Ya Allah!!malas betul nak masuk blog lately ni...sangat2 tak dan nak jenguk sini..huhu..sadis and tragis betol lah...huhu..so skali skala dah suam2 kuku masuk blog, tajuk kene la gempakkk...wakakkakaa...so jawapan pada tajuk post ialahhhh..


YESSSS!!!!!!!! I AM LAZYYYYY TO UPDATE!!!

hahahaa..mesti pakat ingat am pregnant kan..hihi..buat masa ni belum lagi lahh..tengah bendera merah pun ni ha...kalo ada rezeki lagi jgn ditolak...cuma buat masa ni biar nurina busat sikit dulu...hihihi.

Gambo jalan2 ada dalam kamerakat abah...aritu abah kene gi study visit to Germany for almost a month..huhu..tak terbayang la orang kene tinggal dengan husband berbulan2...ni baru sebulan pun dah terabur..hahhaha..sesambil tu abah n the gang tour europe skali nak amik2 gambo je katanya...bukan nk shopping sangat...tau la kan rege barang kat sana walopun 1 euro/pound...sini dah berapa kan..perfume je lah murah...ngan kasut clarks...sayangnya abah tak sempat beli kasut sbb kejar masa takut kene tinggal bas..huhuhu..

dah la malas nk tulis macam2 bila macam2 nk tulis langsung terus blank tatau nk tulis apa lagi dah...layankan je beberapa gmbo budak2 berdua ni...sadisnya nurina..ummi is not being fair to you..sikit je citer pasal nurina dalam ni..lai sadis besday dia pun ummi n abah tak dan nak celeb...bz mengalahkan PM...huhu..


dh besar nurina..nuqman pn dh bujang dah


posing kemain lagi

tudia anak sape ni
jalan2 kt taman blkg umah

sonok je main kt taman
 
agak2 buleh nk ganti model mamypoko ni?hahah


2 sweet thoughts:

munirah hazam said...

cantik kan nama nurina..

pinjam name tu untuk bakal..bakal..bakal anak kami leh dakk


**bila nak preggy tak tau lagi..kekeke

Miss Polaris said...

comel giler..ada tak latest gambar..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino