Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

SRAI-Alhamdulillah Nuqman dapat!

Monday, June 27

Ingatkan resultnye esok..sekali pagi2 lagi Pn Ros call(tak sempat nak angkat tgh breakfast) n msg cakap nuqman dapat masuk sekolah SRAI ni..Alhamdulillah..rezeki nuqman la nak masuk sekolah tu..ingatkan dia main-main je masa jawab sebab dok sebelah kawan tadika..hehe..kawan dia tu pun dapat jugak..walopun nangis2 sebab exam lama sangat tapi dapat jugak hahahaha..

Neway, congrats anak ummi nuqman!!walopun nuqman suka la buat liat2 nak blajo..selalu kena marah2 ngan ummi kalo bab baca iqra' suka buat main2..hehehe..takpe la nuqman..ummi pun tengah pikir nak anta nuqman ke situ ke tak lagi..nanti kita tengok ye!!!

3 sweet thoughts:

JJay said...

congratsss...jelesnya...kat putrajaya takder srai ni..
nuqman belajar ngajin2 tau

Anonymous said...

Congrats . Anak akak 3 orang masuk sekolah ni dari darjah 1. alhamdulillah .
The eldest pun dah start menengah sekarang .
1st time komen ni .
misa

genny da bomb said...

jjay..putrajaya sbb under wilayah kot..ni under JAIS..hehe..

kak misa,thanks sudi jengah blog ni..sebab utama anta sbb takyah nk pikir transit anak hari2..n hope dia bole cope la dgn bahasa arab,sbb mak ayah dia sikit2 je bole bahasa arab ni..huhu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino