Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Membantu apa yang termampu..Kisah Norma n Talib..

Thursday, July 7

Ok..sebab dah ada orang yang bukak jalan maka saya pun nak bukak jalan jugak untuk tolong apa yang mampu..Walopun tidak la kenal secara rapat dengan MOON , kenal sebab anak2 kami penah satu nurseri masa kami sama2 stay kat Seri Kembangan dulu..kira rapat ngan moon melalui blog ni la n kenal dia since zaman kami berfotopages dulu lah..

Kalo ada sesapa yang mengikuti blog Moon ni..mesti semua dah terbaca pasal kisah Norma n Talib..huhu..saya tak mampu nk letak gambar Norma dalam blog ni..saya cuma mampu letak gambar dia n Talib masa dorang kawen je kat sini..sedih nk letak gambo dia sakit kat sini..n untuk pengetahuan semua, Norma telah disahkan mengidap kanser stage 4..sedih teringatkan baby rafiq yang membesar bagaikan juara skang ni..

Cuma yang penting, nak ajak semua bloggers n pembaca blog saya,walopun tak seramai mana,jom la kita sama2 bantu apa yang boleh bagi meringankan beban pasangan muda ni..semoga dengan bantuan kita semua dapat membantu sedikit sebanyak dalam dorang menghadapi saat-saat getir dalam hidup mereka..

Talib n Norma..

Kepada sapa2 yang ingin menghulurkan sumbangan,bole la berbuat demikian pada akaun norma seperti kat bawah ni..

cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif


Untuk cerita lebih lanjut, korang boleh la terus baca dari blog Moon kat sini or kat blog buk pilla kat sini


Hulurkan tangan, ringankan beban mereka...moga2 kita semua mendapat keberkatan dari apa yang kita hulurkan untuk mereka..Aminn...

4 sweet thoughts:

ENCIK TIKUS said...

saya tolong sebarkan di laman ruangan twitter eh kak..

genny da bomb said...

silakan tikus..moga2 ramai yang dapat membantu..

n.a.j.w.a said...

sedihnya cerita Norma ni.. aku baca pun rasa sebak.. insyaallah akan membantu apa yang mampu..

fazilzura said...

sebak baca kisah diorg .. dgr2 nye pagi ni moon ckp dia kene sawan ..

****

genny da bomb >> tu ler, agak ramai jgk kwn2 yg x tau ... tu yg zr story tu .. lotih jgk bile nak jwp soklan org "bile lg nak tmbah, xkan sorg je anak".. " kawin dh 8thn x kan anak sorg je"... soklan2 gitu, kalau 1-2 kali tny , ok le.. kalau dh selalu ...terasa jgk kan..

emmm entah le geni, memula tu mmg terasa niat hati tu nak ke hosp (walau ku jenis x suke g spital), hati tu meronta2 nk g check up kt spital ..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino