Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

kesiannya blog ni huhu..

Tuesday, July 19

malas betul lah nk tulis apa2 kat blog ni..huhu..skang ni dah 25weeks pregnant...adehh..makin lama makin berat je rasa...ye laaa takkan makin ringan plak kan huahahaha..tu dh bukan peknen namanya huhu..so far check up masih takde apa2 masalah..harapnya takdak la apa2 masalah sampai la selamat deliver baby dan seterusnya..aminnnn..


kembangggg!!!!semua kembang!!!!idung la terutamanya..huhuhu...gambo semalam masa boarding nak balik dari kota bharu ke kl..

5 sweet thoughts:

fazilzura said...

xnmapk le kembang sgt2.. still ok..
ni lepas banak aci je menten balik

genny da bomb said...

zura..sbb tunjuk muka ja..hahahaha..cuba tunjuk perut..takottttt kekekekeke

JJay said...

cantik la tudung hang ni..tadi baru aku tengok kat blog

genny da bomb said...

ha tudung pearl haya yg hg tag aku kt fb tu la..hehehehe

NormaLiza Mah said...

Hai...
Tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
Singgah seketika di laman saya dan klik2...
Moga berjaya dgn nffng...
Salam perkenalan.

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino