Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nurina @3 Months..

Sunday, January 15

Wahhhh...rasa lama betul nurina ni nak jejak 3 bulan..ahahhaaha..orang selalu kata pejam celik pejam celik dah besar dah anak..ni mak ase,apsal la pejam celik pejam celik nurina blom lagi 3 bulan...kekekkeke...n baru 14hb ni la dia genap 3 bulan...fuhhhhhh!!baru separuh perjalanan untuk full breastfeed selama 6 bulan..bila dah berjaya 6 bulan,target setahun plak..pastu seterusnya 2 tahun..insyaAllah moga dimakbulkan..aminn


odw gi alamanda tadi..suka naik keta cik adik ni..pikir apa tu comeiii..

si bam bam ummi...

hobi baru..masuk penumbuk dalam mulut..hehehe

ececeh nurina...ni posing ke nk melontar peluru??hihi

with abah..

baby KPOP ummi..kekekekkee..

Alhamdulillah..senang sangat jaga dia so far ni..tak banyak ragam..nangis pun nak susu..nak tido..ada la aritu selsema...tu je la meragam kejap..alhamdulillah syukur..moga anak ummi dikurniakan kesihatan yang baik selalu...


6 sweet thoughts:

Alinx said...

nak gegettt!!! aaaarrrkkk gerammmm

Putra Putri Ummi.. said...

comeiiii sgt la geni..jd mnantu leh?hihi..bam cam my boy gak la.

Lynn said...

Haa...gerammm sangat macam nak cium2 pp bam bam tu..hmm..cam teringin lak..hehe..

Natrah said...

booking tuk Thohir bole?comey sgt....

genny da bomb said...

salina-bila ko nk jumpa nihh..hehehe

puta putri ummi - hahahaha..kita tgu tgk anak aku nk pilih sapa..wakakakaka..ala..anak aku ni time kocik ja ni..nnti besar muka nuqman la jugak..kekekekek

lynn - apa lagi proses satu lagi baby cepat2..hehe

genny da bomb said...

natrah - thohir lagi baby dari nurina..kekekekkekekeke..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino