Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

ya ampunnn...bz mak nyahhh!!

Tuesday, January 31

huhu..takdan nk jenguk2 sini..sian blog ni..tuannya bz cam gabanzzz skang..ni ada masa sket update la kejap..

introoo..sebab dah lama tak masak2 disebabkan ada anak kecik full bfeed plus ada anak skolah darjah 1 telah menyebabkan omak ni jadi sedikit huru hara idupnya..so weekend baru ni..abah balik dari pasar..siap cakap..buat nasik ayam ek..lama tak makan..barang pun siap dah beli..kikikiki..sian abah..ummi terlampau bz plus penat ari keja je msti kul 9 dh nk tergolek..makanya buat la nasik ayam..asik layan dua budak dalam umah smp terlupa si bapak..hihi..sowii abah..

tadaaaa...nasik ayam untuk abah..hehe

nothing much to story about my kids..hari2 pun macam biasa saja..masa CNY ada la famili datang sini sbb ada sedara kawen..tapi gambonye tak amik pun..hahahhaa..so yang ada gambo dua budak ni la jugakk..hihi..


skang dah banyak sengih2 dah..tapi meniarap lom bole lagi..kena tolong separuh dia buat lagi separuh bole la..agaknya sebab chubby sgt..comel je dok golek2 perut tak bole2..hahahaha..

tgk peha tu..bam bam..hihi..bole plak pakai baju yang sama cam entry kat bawah..kekeke..kebetulan..cam takdo baju lain je nurina hahaha

ummi baru nk enterprem kt blog lepas deliver..hihi


nurina n nuqman..nuqman sejak skolah golap betol dia..sunburn la tu..ligat sangat berlari kat skolah..heheh

tu je la nk bebel2 untuk kali ni..hingga ketemuk lagi di lain entry ya (ntah bila plak la entry yang lain tu hahaha)


4 sweet thoughts:

ana-kirana said...

bam bam nya pahaaa diaa..cubiiiitttt skett!

tz said...

comel la nurina ni..

nuqman tu..walaupun sunburn..tapi tetap manis.. i loike..

genny da bomb said...

ana..bila nk jumpa ni..leh tgk peha bam bam dia..kekekkee

tz, kalo dia senyum manis la..kalo tak senyum kalu..kekekekek

Izan said...

Ya Allah...comelnya nurina ni. geram tahap gaban. Kalau ada depan mata ni confirm pp, peha, lengan kene gigit2. comey sgt2.

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino