Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Dalam bilik kat Istana Hotel..

Wednesday, May 4

Lupa lak nk inform,memula konon nk tapau hi tea sebab takut takleh makan..tapi tak jadi la sebab acik dayang ni ada dekat ngan meja mak..hahahhaha,,,dia perform untuk function abah malam tu..tapi takde la mak pegi amik gambar ngan dia pun..buat2 tak nampak je heheheh


dok chit chat ngan kawan2 dia kot..hehe

dalam bilik

layankan je semua gambo dalam bilik ni



dalam almari pun ada tempat duduk hehe

kat tv dalam bilik ni tunjuk event2 apa yang ada kat hotel pada hari tu..snap bila dia tunjuk function abah hehe..

sebelum terjun kolam dia terjun dalam bath tub ni dulu hehe


Ummi ng nuqman memang takde buat apa2 sangat..abah je la sibuk ke hulu ke hilir sebab function tu kan..sian abah..sibuk bebenor..nasib baik ada hadiah lucky draw kan..terubat sket kepenatanmu...tu next story lah hihi


melayan nuqman swim2 di pagi hari

lompat nuqman lompatttt
mak yong teman kat tepi je..muka bangun tido tak mandi lagi pun haha..kembang dah muka mak skang ni wakakakaka..


6 sweet thoughts:

ana-kirana said...

aku rasa hang anak pmpn kali ni....aku tgk tang idung hang hehehhe

Admin said...
This comment has been removed by the author.
JJay said...

dapat girl best la geni...leh rehat lama-lama sket kan geni kan

genny da bomb said...

hahahaha..wei ana..idung aku mmg kembang laaaaa...kekekeke

jjay,kalo pompuan yahu yahuu la..kekeke..tp kalo boy pun takpa..janji sihat sempurna yang penting tu..heheheheh

fazilzura said...

wahhhh besh nyeeeeeee...

n.a.j.w.a said...

mana ada muka hg kembang..dagu tu still nmpk cam cocok botox apa..tirus jek..hahaha..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino