Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Hi Tea @ Istana Hotel..

Tuesday, May 3

Wawee!!lamanya tak update hahahaha..sori la..mood nk blogging agak slow semenjak dua menjak ni..maklumla..keje melayan segala macam peel orang peknen ni kan..memang takde mood la nk blogging wat masa ni..asik tengok blog orang berupdate je lahh..

Tapi ni ada la sket mende nak update..Sabtu baru ni opis abah ada annual dinner kat Istana ni..so yang leh pegi spouse je anak tak bole..so sebab nuqman takde orang nak jaga..mak pun takleh la nk pegi..end up abah cakap jom kita check in dalam hotel..bole gak lepak2 rilek kat hotel n dia pun takde la nak rush balik malam2...sebab dia commitee untuk annual dinner ni..so mak on je lahh..

Sampai Istana lom kul 12 lagi..sekali tengok parking masuk,mak aii..6 inggit sejam..gilos ape..mampoih membayar la kalo dok sehari kan..so round kat luar..ada la parking 3inggit skali masuk..so ok la..dah round tu pegi la klcc jap...balik je dari klcc nk pi sana balik,mak aiiii...makan langsat!!!uwaaaa...tak soka masuk kl..pening lalat nak cari jalan balik ke Istana..

Nasib baik jumpa jugak akhirnya..dah check in kul 2, kitorang gi la makan dulu sementara nak tunggu kul 2 kan..


sian abah, peluh2 nak cari jalan ke Istana balik hahahaha

Makan kat Taman Sari Brasserie..Nuqman, ummi bayar mahal2 jangan nak makan jagung je ye!!! Tanak makan sebab kenyang katanya..mak sumbat jugak suh dia makan hahaha

mak punya..mmg la masalah..makan byk ni pun dah kenyang..tapi paksa jugak nak makan lebih dari ni..

mmg banyak amik dessert, tapi tak amik gambo sangat pun..nk makan laa..haha


cer teka ni apa?tergelak2 kitorang ni sebab peghak jakun tatau menda ni hahahha

sate..amik 5..mampu makan 2 je..tu pun setengah je yang kedua..huhu


cendol...tak beshh sebab rasa cam pakai santan kotak jek..huhu


mende2 makan cicah ng coklat fountain..ni je la gambo dessert yang amik..sbb dah kenyang sangat..so sempat la amik gambar hahahaha

ni ape tahh..tak sedap sebab masam..huhu


ada lagi macam2 makanan..nasik beriani la, pasta2 la..make ur own sandwich la...tak larat la nk tala semua..lega bole makan...kalo dak sia2 je bayar tapi takleh makan...sebab pe bleh makan??sebab sebelum sampai situ, dah muntah berkoyan2 hahahaha..tu yang perut kosong balik..so bole la isi..tapi isi pun byk tu je la bule isi..huhu..copat kenyang..copat lapar...susah tol kekeke..


2 sweet thoughts:

ana-kirana said...

mana gambar mak yong...sembunyi2 plak :P

genny da bomb said...

hahahhaa..gambo aku tak amik plak..ada dlm kamera..ni gmbr hp jek..takyah tgk la kembang hahahahaha...
next entry ada la kot..masa dah check in heheh

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino