Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 4

huihhh..setelah melawan kemalasan nk membeli dan membuat,akhirnya berjaya la jugak mengatasi kemalasan2 itu..pukul 3 pagi terjaga la plak nih..dh takleh nk tido balik..nasib baik tenet tak buat hal..kalo dak memang sumpahan bersambung lagi la hehe..

akhirnya terbuat la jugak cookies yang pending kemain lama..tapi ok gak aa buat arini kan..takde la lama sangat dah buat harus la satgi dua hero ni makan sebelum sampai waktunya hehehe..


korang mesti dah boring nengok muka cookies nih..balik2 muka cookies ni gak yang keluar..apo nak buat...baru yang ni yang belajar hahahaha...


mamat ni mula2 time sahur beria nak posa walopun ummi dah suh takyah posa sebab ummi nak buat cookies..last2 camni la jadinya..lom jadi cookies lagi dah dijilatnya senduk kakaka..

okeh mission wat cookies done..kasut raya nuqman yang lom beli lagi..kasut raya ummi tak payah la..malas nk cari huhu..selagi kasut2 yang ada tak putus..itu la kasut rayanya hehehe..nampak dah siang jpgi kena la kuar shopping last menet utk kasut nuqman..aduyaiii..malas sungguh!!!





3 sweet thoughts:

Najwa said...

nota penting : sila simpan sket cookies ni untk aku

Fiena said...

aku bebuka ngan kurma.. pastu terus amik cookies ni nk mkn..
gmart dok sakit2 perut tu sibuk nak gak
dia plak yg over2 nk mkn dr aku
pastu ckp: raya thn ni bole pi umah geni.. hahah
ampess x org itewww

genny da bomb said...

najwa - nk simpan nak bg kt hg bila?kalo hg nk makan pas raya nnti la aku buat lain..lelama nti tal sedap masuk angin bagai hehe

Fienah - haha ckp ng gmart,mmg ampess dia..thn lps pn aku masak sedap aaa kekekeke angkat bakul sdiri..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino