Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Selamat Hari Raya Aidilfitri to All Bloggers

Tuesday, September 7

Dah makin dekat dah nak raya kan..lagi dua ari posa daaahhh nak raya..kejap je la rasa tahun ni puasa..Saya akan bercuti raya start from tomorrow 8hb Sept sampaiiiiiiii la 19hb Sept nanti..hahah..takde la lama..tapi biasa la bagi orang yang dok jauh ni..nak2 plak kalo dua2 pun jauh..sorang kelantan,sorang kedah..laaaagiiii la lama nk cuti kalo balik dua2 kan..hmm..ni lah rutin anak perantau cam kami ni..time raya memang la kena balik awal dari orang lain..kalo dak..hadap la jammm huhu..

Cuti skolah dah start..haraaaapppp sangat dah ramai yang balik kampung dah..so that bila kami bertolak dh tak banyak sangat keta atas jalan huhu..aminnnnnn..

To All,Selamat Hari Raya Aidilfitri..mintak maaf banyak2 kalo ada terkasar bahasa,korang ada terasa dengan entry2 saya sebelum ni..Kepada yang travel jauh2 tu,termasuk diri sendiri,bawak kereta elok2 n hati2 ye..tak payah nak laju2..time2 camni biar lambat asal selamat..kalo nak bawak laju2 tu..ingat muka mak pak anak bini laki masing2...jangan la bawak laju2..sebab kita taktau bila kita bawak laju2 tu kita membahayakan nyawa orang lain..so..be cool..bawak rilek2 je ye semua so that semua pun selamat sampai ke kampung masing2..

PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT INI DITAJA OLEH GENNY SDN BHD...ehhehe

5 sweet thoughts:

EnO said...

selamat arie raya kakk.. kosong - kosong yee.. yeayyy.. sy org pertama commentt.. :)

kirana said...

amboii panjang nya pesanan :p
selama hari raya geni naaa...mai la umah kat sban tu

Lenny said...

slamat hari raya jugak utk gennie sekeluarga.. hati2 di jalan raya..!

my little family said...

awat xsinggah umah? akak xdan nk p umah mama tu..

genny da bomb said...

kak ayu - saya ngikut dorang gi mana je..huhu..nk jalan2 pun tak sempat sbb wat open house ari 1st..2nd pun ada org dtg lagi..3rd day pun ada lagi..huhu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino