Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

i'm home!!

Friday, June 11

wah sangat tak dan nak masuk sini..kalo ari keja..kat umah penat selalu tido awal n abah pun mengconquer so takleh nk masuk sini update..

Skang saya di kampung halamanku terchenta..abah plak baru balik solat jumaat tengah makan nasik..mak naik la update sini jap..heheh..walopun idak le laju mcm kat kl tapi bole laaa...

banyak mende nak buat n buat masa ni kena bertenang kejap..walopun hati ada sedikit sedih tapi nk lupakan n just enjoying myself di kampung..first pasal kenduri sepupu..pastu nk petik anggurrr..nk petik..nak petik..nak petik!!!mintak2 le boleh hehehhee...

5 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

ooo dah sampai kampung...ha apa lagi pi cium ketiak mak..kata rindu..hehhehe

nanie83 said...

klu petik anggur tu ingat2 la kami sama k...

genny da bomb said...

hehe wan..idak le smp cium ketiak..mengong jaaa hahha

nanie,tgk la kalo akak ingat hahahahhaha

Najwa said...

hepi noooo dpt blk kg..hope hepi gak la time nk blk kl nnt ;p

genny da bomb said...

nak balik kl malas la..sbb kena pi keja hahaha..dok kg takyah pikir keja hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino