Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Permulaan??Hope so..

Saturday, June 19

Yeszaa...dengan semangat yang ada..maka pagi ni telah berjaya menjejak taman tasik Cempaka dekat ngan umah untuk berlari-larian mengeluarkan peluh..ramai rupanya orang datang sini pagi2 nk berjogging..boleh tahan besar la taman tasik ni..maka pagi2 lagi saya telah mengejutkan jejaka berdua ni nk ke sana..maka pukul 7.3o pagi mula la aktiviti saya..saya sorang jeee..abah n nuqman teman je...huhu

abah teman nuqman main kat taman menan


abah ng nuqman dok sekitar ni je..

ni trek nak jogging2..bleh tahan la besar..lepas 5 round pusing sampai ke bawah tasik sana...baru la stop..cukup la tu utk hari ni..haha...sejam jugak le..ada la kot kalo dikira dalam 3km le kot ehehhe


nampak kurus sket dak???huahahaha..pigidahhh..baru sehari dah nk kurus..harapannnn kekeke..

dalam kul 9.30 balik dari sana..abah cakap nk beli raket badminton nak main kat situ..yes yes beli abah jangan tak beli..tengok orang main best je..(tetiba terdengar anak jiran sebelah nyanyi lagu "tolong kami bantu kami anak anak yatim piatu...hahaha boleh tahan wat lawak budak2 ni..mesti kena marah ng mak dorang ni)..

so rasa petang ni cam nk gi lagi..kalo tak ujan la..wat power walk petang2 ok la tu..jangan la hangat2 tahi ayam sudahhh...hehhehehe...ada harapan tu..


17 sweet thoughts:

Najwa said...

apa mimpi ttba rajin lak nak berjoging bagai ni?btw, chaiyok geni..chaiyok..kalo bkn untuk kurus pun, untuk kesihatan..ewahh..pandai je aku ckp..sndri pnya la malas..

^ M r S ShAruL ^ said...

chayok..chayok kak..teruskan usaha..insyaAllah nnt kurus la tu

genny da bomb said...

saja najwa..dh lama nk exercise..tapi bgn pagi je mlas..bangun je malas..mgu ni tekad bangun bole je bangun..smp sana ramai org syok plak beramai2

genny da bomb said...

mrs sharul - bkn utk kurus laa..utk kesihatan..:-P

atty's said...

firdaus ngn nenek dia rajin joging tiap sabtu ngn ahad

JJay said...

ok la tu geni..
jgn cam aku nanti..
malas nak berjoging2..
kena lari time kena lari..
pancit mcm tak cukup napas tauu..

wan sujaihah said...

pagi td pun wan gi jogging...hr isnin takder org sgt...so taman tu akuuu yang punyer

Mr Vios said...

ermm...errr..arrr...issss...upppp.....xpelah..no komen...

genny da bomb said...

hihi awat sharul?kang mesti nurul suh join kekeke

Lovely Bella said...

huhuh.. dr pic akak tuh bella nampak mcm nak kurus tuh.. chaiyok!!!!!

genny da bomb said...

atty - kak ti tak join skali ke hehe

jjay - semput2 hang pun laju la dari aku..hg kan bekas ratu pecut hehe

wan - caiyok2 wan..hihi

genny da bomb said...

bella - dari gambar je la kan..realiti nye..kakkakaa

Lenny said...

wah.... genie.. chaiyok.. chaiyokkk!

genny da bomb said...

ahaksss lenny...thanks..jangan hangat2 tahi ayam sudahhhh kekekek

ain said...

wahh geni, bagus ni sekali seminggu buat, mmg berbaloi..dekat jer tasik tu ngan umah hang kan?

genny da bomb said...

wawawa baru terjebak ng blog ka ain hehe..ala.aku ni pun baru nk berjinak2..mmg dekat la ng umah aku..kalo nk jalan pi pun bleh..tapi malas la nk jalan dari umah kan hehe..seminggu dua kali le..sabtu ahad hehe

ain said...

geni..terjebak ngan blog dah lama..dr yahoo 360 blog n ada bukak lg 2, 3 blog tapi hangat2 chicken manure ja...ehehe...malas betoi nak naip update kat blog...
kali ni ain gagahkan jugak..terkedek kedek nak blajaq balik ni..dunit IT mmg cepat bergerak..daku ajer yg ketingglan...ain dah jadik follower hang, meh saling blog hoping meh....

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino