Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

nuqman oooo nuqman..

Friday, June 25

dialog nuqman di pagi Khamis sebelum abah antar ke tadika..

"abah,nanti abah amik la saya masa semua orang tengah tido(tengahari le tu)"

hahah..asik nak suruh amik awal je la dia..ni sebab penah la sekali tu saya jemput dia awal..masa waktu budak2 lain tengah tido..dia rasa cool la kot camtu..balik awal dari orang lain..masa amik dia awal tu sebab dia tak sihat..so half day amik dia bawak ke klinik la..

ni lah hasilnya di hari Khamis itu..baru abah tunjuk tadi..hmmm...nak gelak ke...nak marah ke..nak apa ni..baca kali pertama nak gelak..baca kali kedua..haih teruk sangat ke nuqman ni main2 masa dalam kelas..malas sangat ke..hmm..senin nanti nak kena tanya teacher dia lah..main2 sangat ke dalam kelas kan..haru betoii..


nuqman jangan la buat camni selalu naaaa..




4 sweet thoughts:

Najwa said...

alaaa umi..rilek..baru 5thn..nuqman nak honeymoon lg..nnt dh 6thn nuqman serius la dlm kelas..

nuqman, pls say thank u to makcik najwa sbb tlng backing nuqman :)

genny da bomb said...

hehe..takde la aku marah dia..aku tanya dia suka main2 ke dalam kelas teacher tulis gitu hehe..

dia janji nk blajo rajin2..hahah..tgk la nanti cemana..

Lovely Bella said...

dpt satu bintang tuh dah kire ok laa kak ... heheheh nuqman tetap pintar wpun byk men... bak kate milo " play more, learn more" hohooho

Anis said...

Hahahaha...
Teacher tak de mende nak tulih komen tu sebenarnya....

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino