Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Berjumpa Mantan PM..Tun Dr Mahathir..TERUJA!!!

Tuesday, March 15

Memang menghabiskan cuti tahun lepas minggu ni..tapi takde la direct seminggu..Isnin sampai Rabu je..So kebetulan kakakku datang ada hal nak berjumpa Tun, mak pun ape lagi, nak ikotttt!!!Sebab tak penah jumpa berdepan dengan Tun lagi..kalo ada pun dalam sesak2 beramai2 dengan orang lain..huhuhu..so peluang kakak nak jumpa ni memang taknak la lepaskan..sure tak ramai yang jumpa personal camni kan..hihi..

So semalam la datenye ngan Tun M..kami jumpa di Yayasan Kepimpinan Perdana lah..SO bila sampai turn kami masuk, kakak and Kak Zu pegi la berurusan dengan Tun..kami yang lain (4org) tunggu kat ruang menunggu...Comel Tun sambut kami masuk dengan senyuman nampak cam baby jek hehehe..dah abis tu baru la sesi kat borak-borak kat bawah ni..



Tepi Tun ni Kak Zu..adui banyak sungguh celoteh dia..hehehe..kami bawak sama kuih-kuih tempatan untuk Tun..seloroh kak Zu "takpa Tun, Hasmah takde bole makan manis2" hihihi...



sesi sign2 buku terbaru Tun..."A Doctor in the House"..tak lepas peluang bawak buku yang beli untuk Tun sign...

YAY!!!!precious!!!!Arini baru sampai page 20..longgggggg way to finish the book..hhehehe..


Agak2 ada yang jeles tak...hihihi..beshhhh sangatttttttt!!gambo kabur2 sebab bilik ni suram n pakai pun HP jek..kena mintak ng sorang kakak yang pakai kamera bagak hehe..CUBA TENGOK TUN SENYUM SAMA TAK NGAN MUKA DEPAN BUKUNYE HIHIHI

banyak sangat kamera..sorang tengok kanan sorang tengok kiri..heheh

my kakak..Tq kak ja..kalo hang tak jumpa aku takdak peluang ni..hihihi..

So memang lama la jugak kitorang berborak dengan Tun..banyaknya pasal isu semasa n mintak pendapat Tun tentang beberapa perkara..rasa macam mendengar nasihat seorang bapak kepada anak-anaknya...Tun M nampak sangat sihat..walopun dah petang tapi dia still well dressed..

So Sesi dengan Tun ni..memang adalah memori yang paling indah la..macam dream come true gitu..ahaksss!!segala nasihat Tun dalam borak-borak ni akan ku ingat n simpan rapi dalam ingatan,agar tidak lupa...seperti kata-kata dia "Melayu mudah lupa" ..so akan make sure diriku tidak sinonim dengan istilah tu...aminnnnn...

Semoga Tun sihat selalu dan terus berblog, berkarya dan berkongsi pengalaman untuk kebaikan semua di masa hadapan...HIDUP TUN MAHATHIR!!!!!!HIDUP ORANG KEDAH!!


2 sweet thoughts:

Najwa said...

menten je Tun ni...msa aku wat part time kt marriot pastu kena serve dia mkn tu, cenggini gak la rupa dia...steady mcmni..senyum manis camni..pesen rambut camni...tu 9-10 thn lps..gigi dia cantik kan..

tp tu la..sayang tol x kirim kt hg buku pastu mntk dia sign gak..huhu

cUteMuMmy said...

mak jelessssss................... arrrgggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino