Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Kek Lapis Sarawak...mengidam?? ermm...tah..hahaha

Thursday, March 24

Ha..mmg nasib la..makcik Najwa ni memang suka buat mak rasa nak makannnnnnn je kalo apa benda yang dia sebut..cerita buat makanan tu cam sedap banget kekdahnya ahaha....makanya..dari tak teringin jadi nak rasa la..sebab penceritaan dia tu buat kita terasa nak makan...hahahaa..

Dulu masa tak peknen dia cerita buat tak kisah je pun..kekekeke..tapi bila dah peknen..citer Saba sedap..tuju Saba (time ni tatau lagi peknen ke dak)..kira apa yang orang tulis suma ase nak pi..huahaha..ni tulis kek lapis plak..ase nak plak..hehehe..mekasih Najwa!!merasa gak la aku kek lapis hang tu...sedap..aku buleh makan!!yang penting dia lembap..tak suka kek lapis yang kering kontang..hehehe..n thanks for the present yang hang bagi tu..sempena aku peknen la ni ek..aku doakan pasni hang menyusul aku ye!!

p/s - weh Najwa..muka hang dah berseri-seri aku tengok semalam..mantop sana sini jugek haha..penangan colagen Ana ng VCO JJ la ni ek..hihihi..teruskan lagi ye!!

kek lapis yang najwa kasik..dh makan sikit dalam keta..nuqman nak lagi..suh hold smp balik umah ummi nak amik gambo..bole?hahahaha..nuqman pun melayan la kan kekeke

sampai umah..lepas amik gambo terus mamat ni menyambar-nyambar kan..dia kata sedapp hihi..

Sebelum sampai umah, pegi cari tempat nak makan..siap kena test environment bole ke dak..huhuhu..sian dak???nak pi makan kedai kat sebelah kedai Chan Abdullah, etalees nama dia..abah park, mak bukak pintu keta..test2 ada bau-bauan yang takleh bau ke dak...skali kuar, menerawang bau kedai Chan punya masakan...huwaaa!!!!!!terus rasa nak muntah..bukan rasa..terus mintak plastik ngan abah...maka uwekkkkk uweekkkk seplastik...huhuhu..sian dak camni??? ajak abah gi JM Bariani..muntah dari kedai tadi sampai la ke depan JM ni la..dah abis seplastik muntah..ajak abah masuk JM..ok so far takde bau-bau..bole melangkah masuk..oder la nasik ayam masak merah..nak jugak try..rindu lama tak makan nasik secara betul..huhuhuhu...

Nasik sampai..maka nak cuba la..ok..nasib baik nasik ni takde bau..try la makan...buleh masuk!!!yay!!tapi taktau la sebab baru lepas muntah ke yang leh masuk nasik ni ke apa tatau la..kalo sebab lepas muntah, haruskah aku memaksa diri untuk muntah sebelum bole makan nasik??huhuhuhu...lawak tak lawak, bergenang air mataku sebab buleh makan nasik!!uwaaaa sadis tol..abah boleh bantai gelak..oooo abah..awak taktau apa perasaan orang ni..lapar tau tak asik makan roti selected ng buah selected..huhuhu..

pas abis makan kat JM..terus balik umah..terus naik duduk diam2 dalam bilik nak tido..takut muntah..biar la dok lama dalam perut sket..baru la semalam rasa perut terisi sket..selalu sendawa angin je...huhu

3 sweet thoughts:

Najwa said...

sesama...ni karang kalo mms spageti ala swensen aku ni karang jgn dok teringin naa..

weiii..dan lg tu dok belek2 muka bdn aku segala ni..aset dh kembang setaman kan..muahahahaha..

btw, aku tergoda sat dgn suara macho nuqman semalam..

genny da bomb said...

aku dh tgk gmbo swensen tu..ermm..lom teringin la..kekekekkee..dia kalo nasik mee bihun ni wat masa ni kalo aku tgk nk muntah..jm smlm sbb dah muntah dulu so tak jadi nk muntah la kot hahahaha

genny da bomb said...

btw sora nuqman macho?kekeke sora matured bakal abang tuh hahahha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino