Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Moving to Cyberjaya Office

Friday, March 25

i'm moving from PJ office to Cyberjaya office today..huhu sedih gak nak tinggal kawan2 lama kat PJ..tp apokan daya..dah arahan kena la pindah..

Look from the bright side...no toll,parking free,closer to home..bole saving lebih untuk baby..hehehe..so chill!!

To wan su,dayah,yani,salina n sesapa yang merindui den,jgn la merindu2 ye..bila kena anta claim ke pape ke sampai la diriku di sana hehe..

Dah sampai Cyber,meja takdo lobang wayar la plak..takleh nk pasang PC lagi..huhu

5 sweet thoughts:

Miss Moon said...

genieeeee selamat dtg ke CYber ....mak pun kat Cyberrrrrrrrrr auw ley la kiter dating sama sama auwwwwww

genny da bomb said...

ye moon!!hahaha...kat sini nk makan kena drive2 huhu..kat opis lama leh jalan kaki je..hahaha..kurus mak camni kekeke..

ape delivery yang ada kat sini eh??dh lama tggl..dulu lom ada apo2..ada food court ja huhu

Abang Long said...

Salam...njoy kerja kat ofis baru. Nikmati angin perubahan...peace

JJay said...

bestnya geni...nak mai makan alamanda habag kat aku tau..heheheh

genny da bomb said...

abang long - tq singgah blog saya..insyaAllah..dulu dh penah keje sini tapi bangunan lain..hehe

jjay - aku ni nk pi sdiri mmg malas la alamanda tu..rehat pun sejam cam biasa :p

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino