Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Kerja di Cyberjaya...

Wednesday, March 30

arini dah hari ke 4 dok cyber..dulu penah keja cyber tahun 2002 sampai 2004 tak salah...dah lama dah la..ni dah pusing keja sini balik pulak lepas 5 tahun lebih kurang kat PJ..

Dulu kedai makan pun limited..keta pun bole kira bape bijik yang mai cyber..skang ni..kedai makan banyak..keta pun banyak kuar masuk cyber ni..tapi still la tak sebanyak keta nk pi ke PJ kan..hmm..cuma kat sini,nak makan kena drive keluar cari makan..tu yang tak besh sket..tapi walo apa pun, skang ni memang saya tak bole nak join lunch ngan budak2 opis pun..sbb masalah alahan ni lah..huhu..

so apa yang bole buat..hari-hari bawak bekal dari umah..bekal pun ape je..buah ngan roti..huhu..coklat..biskut-biskut..tu pun biskut2 dah berkurun dalam paperbag haram tak makan2 pun..tak lalu betul lah..dengan lidah pun masammmmmm je...minum air pun masam..makan coklat pun masamm????memang pembawakan baby kali ni agak teruk sikit lah..sabar je la banyak2..moga-moga cepat la segala morning,afternoon,evening,night ..senang kata all day sickness ni berlalu..part paling tak tahan ni lah...

2 sweet thoughts:

ana-kirana said...

pasnih tak bertembung kat hiway la kite

JJay said...

sabar geni..sat saja tu...lepas ni...legaaa..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino