Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

dapat jugak shopping barang abah

Saturday, September 5

Alhamdulillah,abah dah ok sket walopun tak fully recovered lagi tapi dia dah larat nak jalan la..takde la terbaring sampai ummi susah hati..sakit kepala sikit je lagi katanya..tapi katanya dok umah lagi rasa tak sihat..sebab terbaring jek baik kuar jalan..so kuar la jalan tengah hari tadi..

mula2 gi opis ummi kejap sbb tertinggal barang,pastu ajak abah gi beli baju raya dia..so gi jusco IOI saja..malas nk ke sana sini beli je suma kat situ..setel jugak beli barang-barang abah..kali ni shopping totally abah punya la hihi..takde langsung selingan nuqman ng ummi punya..wah rekod nih mak takde beli pape untuk mak..hahaha




sebelum pegi mamat ni request nk makan kopok tu dulu..alahai..lapo je la ummi nengok..ni dh bukak posa tak hingin plak ase..biasa la..posa je tamak suma nak..hehehe
dapat gak beli barang2 abah..baju dua lai..suar dua lai..kasut tu kasut nk gi keje..dah lama nak beli tak beli2 last2 mak suh gak dia beli tadi..alang2 dh kuar beli je sekaligus..
tinggal nak cari baju melayu je la kat dorang berdua ni..ng sandal untuk diri sendiri,abah n cari kasut or sandal kat nuqman gak..tu je la lagi..pi pkns depan umah je kot cari baju melayu..sandal mak putussssss huwaaaaaa..nk lagi tragis,putus kat tengah2 bazar ramadan bangi huhuhuhu..terseret2 le nak ke kereta..tak sempat nk beli apa2..aduila lawaknya putus tgh org ramai ni..jalan terseret2 macam org patah kaki jek..kalo tak malas nk pikir cari sandal baru..pakai je apa yang ada..
nampaknya kena la gak beli..sandal bata dah 2 tahun tu putus le plak huhuhu..bencinya bab cari sandal niiiiii..mak tak sokaaaaaa!!!ye mak ni pelik sket..tak suka shopping kasut,sandal,handbag,barang mekap...haih nape la camtu ye..selamattt duit abah..beli bila betul2 koyak/abis/takleh pakai je...


12 sweet thoughts:

cikda said...

genny
kasut laki hg mcm kasut laki aku..
tp dah lama beli la..

cikda said...

genny
kasut laki hg mcm kasut laki aku..
tp dah lama beli la..

cikda said...
This comment has been removed by the author.
genny da bomb said...

hhahahaha ya ka aida..haru tol nk beli kasut pun belek lama2..aku ni tak sabo nunggu..ish2 awat la aku tadak darah nk shopping hahahaha..leh panggil mamat camel la ek kat laki kita ni..smlm ja 3 barang camel laki aku kebas..ng belt skali hehe..

ni mesti hang komen lebih2 ni sampai 3 komen hihihihi

my little family said...

akak xshopping apa2 pun lagi ni..huhu..

Fiena said...

huhuuh... aku pun kena beli gak sandal utk raya sbb sandal aku dh putus gak!
time2 camni la nk putus, timing baekk punya.. ekeke

aku smlm dh g shoping kat pkns shah alam. bebuka kat sacc mall.
jd la org bujg kejap.. lenguh kaki2 pusing dh beli gak bj raya utk mak aku ngan mertua aku.. lega

Mummy Dasy said...

huhuhu sama untuk diri sendiri 1 ape blum beli lagi ni

kirana said...

hahahah geni2...sampi putus sandal tu hehehehhehe..sakan sungguh..
pi beli ka thang pulak ..

mama umar said...

dh lama xtngk blog hg skali ada 3-4 new entry..jenuh scroll keypad hp.hehe..best plak tngk org dh shoping raya..aku x start lg pun..huhu..

sujaihah said...

heheh...sakan ye ayah nyer,,

kasut tu tau je time bila nak putus ek :P

aper lagi pow la abah nye

mama uzma said...

hihi...
tq jenguk blog iena yee...


wahh..
kira ok la suami akak nak shopping brg dia..mcm en abg iena..hampeh..mmg la payah..geram pun ada tau...huhh

cikda said...

genny...
haha sorry..intenet rumah aku ngong skit hari tu..
ingatkan xsend lagi..rupenyer dah send...hehe..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino