Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

dh keje dahhhhh

Tuesday, September 29

huhuhuhu..liat sungguh nk dtg keje pagi tadi..sabo jek la..sampai dari kelate smlm kul 5 camtu..bertolak kul 9..benti kat lipis/raub lama gak le..alhamdulillah lancar jek perjalanan cuma sangkut sket kat raub sbb banyak trafik light..

gambo raya lom transfer lagi..tahun ni gambo raya ada skettt jek..asik lupa daratan beraya tak bawak skali kamera pun..

smlm awal2 dah gitau nuqman kata dia kena ke neseri arini..mula la wat muka monyok2 adoila..jenuh la takleh cuti lama2 sket mula la liat nk ke neseri..bila gitau smlm "ummi,nuqman nk ikut gi office ummi lah,nuqman tanak gi neseri"..pastu cakap plak kat abah.."nuqman nk gi opis abah la.." bila abahnye tanya nape nk ikut "ye la..nuqman nk main game kat sana"...hmmm..mcm2 la alasan takmo gi neseri.."ummi..nuqman rindu ummi"..alahai..sedih la plak ayat2 sebelum tido..mamat syahdu ni..

pagi tadi dah siap2 nk gi keje turun la bawah terus biar dia tido kat atas..tgh dok siap2 tetiba jerit2 tgk takde org kan..hoho..horror di pagi hari satu taman dengar suara dia ahahaha..elok2 nk gi keje..suh dia salam mak ni..dia cakap "ummi,nuqman rindukan ummi..nuqman nak ikut ummi" sambil mata berjurai2 nangis..huk huk..sian plak dia..ayat skema tu lagi la tak tahan huhuhu..

abah antar pagi tadi dia cakap puas la pujuk tak makan saman last2 tinggal je la..

hmmm...camtu la dilema bila bercuti panjang ni..korang face masalah sama ke??huhuhuhu..

3 sweet thoughts:

mama uzma said...

hahaha...
mcm tu gak la dilema pengasuh2
taska kenangkan anak2 nak datang taska bila dah cuti panjang...
tapi alhamdulillah..anak2 taska iena cuma 2-3 orang je yg dtg pagi2 nangis..yg lain semuanya lepas geram lama bercuti..hihiii...
biasalah kak..budak2 bila cuti lama..nanti ok lah tuh..

kirana said...

keje mengayat jer nuqman hahah

Anis said...

Hahahaha...

Mula2 aku saspek E-Cha pun akan buat perangai camtu lah... bangun pagi happy happy... tapi dalam kete monyok dan tarik napas panjang mengeluh jek... (kecik2 dah pandai!)

Dah sampai neseri, dia diam jek. Aku syak, ni masuk dalam kang mesti dia nangis.. aku pun blah.. tak dengar pun suara dia nangis. Pelik. Then tengahari, aku pi la tengok dia kat neseri.. Dia tengah seronok playing. Aku tanya kat teacher dia nangis tak? Teacher cakap tak nangis langsung.. seronok lagi ada.. sebab dengar suara2 yang dikenali yang dah lama dia tak dengar... Happy jek jumpa teacher ngan kengkawan.. Teachernya cakap: "Aleesya, your Mommy is missing u already.. hahaha"

Hoh? Rupa-rupanya aku yang holiday blues lagik (risau tak pasal-pasal), E-cha ok jek, tak de pape pon.. hahahaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino