Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Selamat Hari Raya to All Bloggers

Wednesday, September 16

Arini last mak keje sebelum cuti panjang untuk beraya..memang dah mood nak balik kampung je la skang ni..hahah..sambil wat keje pun tingat family kat kampung dah skang ni..

Pada semua bloggers yang tak jemu2 sudi datang blog saya yang tak seberapa ni, saya nak ucapakan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri..sambutlah semeriah yang mungkin dalam keadaan bersederhana..maklumlah gawat2 ni..jangan berbelanja berlebihan,kang lepas raya nanti kopak plak..n jangan lupa pada insan2 yang kurang bernasib baik..mana yang mampu kita tolong,kita tolong agar dorang pun boleh sama2 gembira di hari raya..

Last but not least, jangan makan banyak sangat ye!kang elok2 dah slim membelon balik lepas raya hihihihihi...kalo ada masa mak bersiaran from kampung ya!!kalo idak, 29hb la kita ketemu lagik!

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!

14 sweet thoughts:

shazacdc said...

"selamat hari raya aidilfitri"...mohon maaf sekiranya ade silap n salah selama kita berkawan...smoga selamat balik ke kampung n selamat pulang ke bandar..hhehehhe

sujaihah said...

samer-samer la kita yer...selamat hari raya..mintak maaf klu bt silap yer..

pss*mlm td dah bincang ngan haikal nak dtg raya umah akak,...dia kata

"JOM..JOM...JOM.."

lampu dah hijau..ready la yer...hehheeh

genny da bomb said...

shaza-tq shaza..aku pung mintak maap byk2 kalo aku terjadi ckgu yang garang kat ko..ko kan sll takut ng aku hahah..mende la takut ng aku kekekkee

sujaihah- siap bincang bagai..hahahaha..nak mai..mai la..kena gitau awal la..kalo dak minum air bio aura je la kekekeke..

atty's said...

selamat hari raya ,maaf zahir & batin..andai ade kesalahan harap dimaafkan..

shaifulsafar said...

slam aidilfitri dari saya sekeluarga... maaf zahir batin.

berhati2 ketika memandu ya...

my little family said...

Genny: slmt hari raya... raya mana kali ni? :-)

mama uzma said...

kak..
selamat hari raya juga..
maaf klu ada kata2 yg menyakitkan hati...

awal benar cuti yee...
hihi...

genny da bomb said...

atty- selamat ari raya..sama la saya pun kak..0-0 ye kalo ada terasa apa2 post kat sini

shaiful safar-selamat ari raya to ur family to..insyaAllah doakan selamat smp ye..

my little family - kak..raya kat kedah n kelantan..dua2 raya..balik kedah dulu

mama uzma - sama la akak pun..

hihi mesti semangat nk raya hahahahha

Mummy Dasy said...

selamat ari raya....maaf klu ada yg teguris di hati ye...

kirana said...

aku dah kat umahhhhhh yahoooooo

selamat hari raya geni
aku rasa nk serbu gak umah hang nnt,,buat laksa dah la
tak yah susah2 hehehehe

genny da bomb said...

kirana-wei aku pun dh kat umah aaa...yihaaa!

aku smp kul 9 tadi

Miss Moon said...

slamat hari raya genieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ampun n aaf kalau ada salah dan silap . kiter jarang bersua tapi di alam cyber nih cam dah lama je kenal kan ....

have a happy happy raya ya genieeeeeeee

nunqman , isk kata slamat hari raya . Nanti datang beraya umah Isk kay ...ley Isk tunjukkan Nuqman fish isk

genny da bomb said...

moon- moon!slamat ari raye to family moon jugakkk...hehhe..mtk ampon kalo ade pape terkasar bahasa ke tersilap cakap ke spjg kenal ni ye..

moon raya kat kl sure leh rempit2 di hari raya jalan lengang kan hihi..

insyaAllah kalo ada masa nuqman akan gi umah isk tew..dia pun byk kali cakap rindu kat isk..ahaksss...cam rindu kt gf je nuqman ni cakap hihi..

AbahNuqman said...

ummi tu hepi la tu.. balik raya kg dia dulu la katakan hihihihi.. papepon, kami sekeluarga nak ucapkan selamat hari merdeka.. ehh. selamat hari raya idulfitri buat yg mengenali kami.. mudah2an ada kesempatan utk bertemu ramadhan utk tahun2 seterusnya insyaAllah..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino