Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

6th Anniversary..Alhamdulillah..

Friday, May 28

Today is our 6th wedding anniversary..thanks Allah for giving us this wonderful journey of life....pahit manis kehidupan saling melengkapi antara satu sama lain..tengah masak rendang daging sebenarnya..update la kejap kat sini hehe..

Takde buat apa2 pun tahun ni..lepaking kat umah..menunggu Dbuzz n pak mentua yang akan datang from Kuantan dengan "baby" baru Dbuzz..ahaksss..Dbuzz jom tukar jom..kakakaka..mama dah ada kat sini..program petang ni blom sure lagi..yang tau nk kena masak lunch dulu lah..hehe

To abah,teruslah menyayangi ummi n nuqman..semoga abah tabah dan sabar mendengar bebelan ummi dari hari ke hari ahhahaha..kalo tak bebel ase tak lengkap plak kan..hehe sabo je la bah yeee...

SELAMAT ULANGTAHUN KE 6 UNTUK KITA...SEMOGA KITA BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT...AMINN..




5 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

alhamdulllah dah 6 tahun yer.. dlm 6 tahun ni pon byk benda yg terjadi menguji kesabaran dan ketahanan kita somi istri.. dengan ragam nuqman lagi.. terima kasih kerana sabar dgn karenah orang sama.. tak komen blog awak.. hangin dgn awak pada waktu2 tertentu.. awak isteri yang baik.. dan semoga orang pun akan sentiasa jadi seorang suami yg baik utk awak..

fazilzura said...

TAHNIAH ... hapy anniversaryyyy ..

f!sy@fadzil said...

owh, so sweet both of you. Happy 6th Annie Kak Genie! fisya baru nak masuk 1st Annie this coming June. Congrats!

f!sy@fadzil said...
This comment has been removed by the author.
adibah said...

sori baru terbaca post ini..hehe.. "baby" baru dah makin lasak.. bwk blk kelantan ari tu and blk kuantan blk... drive laju mcm F1..hahaha..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino