Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

SELAMAT HARI IBU LAGI!

Monday, May 10

Tahun ni..takde nak tulis banyak2..sebab cerita saya pada entry Selamat Hari Ibu ni akan terus berulang sampai bila-bila..tiap-tiap tahun memang cerita sama ja yang akan terlintas dalam fikiran saya bila datang je Hari Ibu ni..

Selamat Hari Jadi buat mak saya (9 Mei) dan juga selamat hari ibu untuk mak..mak sentiasa akan jadi the best mom in the world!Juga tak lupa buat mama..mama pun dah tentu ada cerita tersendiri..dan yang pasti tetap and always be supermom to your children..

Juga tak lupa buat kakak-kakakku tersayang..huiyoo memang kakak2 ku adalah da very da superbmom eva!hihi...dah macam lelaki sorang2..hehehe..

To All frens yang dah jadi mummy, Hepi mother's day to you all too...Percayalah, kita semua memang HEBAT!!!

2 sweet thoughts:

zt said...

askum..sy google cari maklumat renovate rumah & terjumpa blog nie.. boleh tak emailkan saya nombor kontraktok yg renovate rmh tu? kalu sudi email sy : z_afnaz@yahoo.com , tq :)

storymira said...

hai kak salam perkenalan cute sgt la blog akk...

n kalu ada kelapangan sudi2 la singgah blog sy

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino