Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Welcome to the world baby Umar!

Tuesday, May 25

Semalam,hafiza my SIL dah selamat lahirkan baby Umar ni kat private HUKM..berat 3.65kg..wahhhh berat2 baby adek hihihi..

So semalam pas balik keje..makan,solat,singgah amik ubat nuqman sakit idung jap pastu shoot gi HUKM..sampai sana dalam 9.30malam..adui punya la payah nak parking kat HUKM ni ek..first time pegi sana..dah sampai lobi..elok2 nak masuk kena plak disoal pak gad situ..rupanya tingkat nak pegi tu budak2 takleh bawak le plakk..sudahnya kena gilir2 la nak pegi..abah naik dulu..sian nuqman takleh tengok Umar..dok tak lama nuqman ni nak berak plak dah...gi la tanya mak gad.."toilet takde la kat sini..ade pun dekat emergency sana"..What???huhuhu bole plak takde toilet sungguh menghairankan..emergency jauh kemain dari situ..abes kalo orang melawat kat situ cemana nk gi toilet malam2?sungguh tragis..sian nuqman terlompat2 nak berak..sms abah suh turun sebab nuqman dah pegang2 bontot nak berak hahahah..

Abah turun,mak naik plak n abah uruskan nuqman..huhu bole tahan jauh wad hafiza ni..bersenam di tengah malam nak ke wad hafiza..ke sebab jalan kalut2 sebab nk kejar Halami yang kaki panjang??hahahahhaa maybe la kot..Halami langkah sekali mak kena langkah dua kali huhuhu..so memang macam berlari la jugak kekekke..




baby Umar in da house!!!lom nampak muka sape2 lagi..hihi

Congrats to adek n Halami...selamat menjadi mak pak yang berjaya..tanya Halami..cam pecaya tak pecaya lagi dah jadi bapak dah..hehe..selamat berjaga malam la ye!tapi baby Umar ni semalam langsung tak bangun..cuit la cemana pun tak bangun..bagus sungguh tak kaco mama dia..Dok dalam 1/2 jam kat situ pastu balik..nasib baaaaaikkkkk turun awal..kalo dok sejam kat atas tu alamatnya berak dlm keta la nuqman hhahaha...rupanya abah tak jumpa cari toilet..last2 digula2kan nuqman ngan air tin..pastu cakap omputih kami berdua abah inform nuqman lom berak lagi..jangan tanya kang dia ingat balik dia nak berak..huahahahahhaa...so dengan lajunya balik umah terus la..lawak betoi la..tabiat tau nuqman ni asal kuar jalan je nak berakkkkkk...huhuhu


4 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

tahniah dapat anak buah br :)

Encik Tikus said...

comel :)

^ M r S ShAruL ^ said...

boy lg..thn ni mmg ramai boy ek..hehehe

Lenny said...

hahaha.. part nuqman nak berak tuh yg tak tahan tuuu....

tp bley ek dia tahan...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino