Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Saya belajar sesuatu hari ni..

Monday, May 3

Takde apa yang spesel untuk hari ni..cuma..saya belajar tentang satu perkara..tentang bagaimana nasib seseorang berbeza-beza..bukan tak pernah rasa macam ni sebelum ni..cuma..hari ni rasa lain sikit lah..bila berhadapan dengan orang-orang macam ni,mendengar kisah yang berbagai-bagai..dan masih terjadi di kota besar KL ini..kisah yang lazimnya berlaku di kawasan luar bandar..hmmm..rasa simpati,kasihan,terkejut...semua ada..terlopong sekejap bila mendengar kisah mereka-mereka ini..

Harapan saya, agar mereka-mereka ini akan mendapat apa yang dihajati..semoga Allah memberkati dan merahmati mereka..aminnn...

5 sweet thoughts:

fazilzura said...

emm pe yg kamu nampak tu ?

Lovely Bella said...

apekah kesah2 nya.. mari kite berkongsi.. sharing is caring maa... heheh

genny da bomb said...

huhu zura..seeing people less fortunate than me is really touching my heart lah huhu..they are young,tapi macam2 experience dah dorang rasa..huhu..

encik tikus said...

Hmmm,so kite patut bersyukur dengan ape yang kite ade skrg,walau pun xseberape sgt..kan?

wan sujaihah said...

kasi detail la sikit kan...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino