Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Bila boring, mula la menjelajah..

Monday, February 7

Semalam rasa sangat la boring..nak jalan abah tak sihat..dok umah citer kat tv pun tak best..maka bila dah abis boring..mula la nk menjelajah secara berseorangan..cewahhhh!!macam berani..kahkahkah..tu pun kebetulan tempat nak dijelajah tu dekat je ngan rumah..hahahah

Tempat yang saya gi jelajah sorang-sorang ni adalah Tutti Frutti..owned by Kumpulan NAZA..maybe ada yang dah penah dengar n dah banyak kali makan kan...so sila bagi laluan kat mak yang baru kenal nak cerita pasal menda ni..Knowing this kind of frozen yogurt from my sis,Kak Ja..dia ni adalah orang yang suka sangat dok mencoba benda-benda baru ni terseksa mak ...sebab kalo dia mai sini mesti la tanya lokasi menda2 baru yang dia nak pi..haha..dah macam peta malaysia la plak kitorang ni nk kena jelajah cari kat mana kan..

Bila dia tanya pasal benda ni,yang dia makan kat Berjaya Times Square (ke??tak ingat)..maka saya pun start la google kan..maka tau la info yang outlet baru akan dibukak di Bangi in Januari 2011..terus cakap ngan dia..tunggu bulan 1 la ye..nanti bukak dekat sini je..alih2 memang dekat sangat kedainye ngan umah..hahahhaa..maka mak pun amik kesempatan nak pegi meneraiii...

tengok tu..ramai sungguh orang..amik gambo pun curi2 sebab orang tengok lain macam hahahha


bekasnya...ada macam2 saiz...

tadaaaa!!!yummyliciouss!!!harga???RM15.90..hihi

Kalo sesapa yang nak pi tu, nak ingatkan la..jangan suka suki ko amik segala benda yang ada tu ye!!jangan bubuh dalam bekas tu sepenuh2nya kalo korang pegi dengan bajet yang ciput..huahahahhaa..sebab dia kira based on berat benda yang kita amik..maka pastu jenuh la korang nak membayo..keskeskes..ada sorang kat depan mak tak cukup sen nak bayo..seb baik 50 sen je..wakakakaka..

Konsepnye layan diri...so...JANGAN LUPA DIRI MASA MELAYAN NAFSU DIRI TU YE!!!!


9 sweet thoughts:

ana-kirana said...

oooo main cedok2 layan diri ek...
tak penah try lagik...tgu hang belanja lah...

genny da bomb said...

aku la plak belanja..hohoho..hang kan masyuk...apa kata hang belanja aku kekekeke..

Lenny said...

wah.. nice.... nak try gak lah..!

n.a.j said...

erk, byk rupanya kedai makan kat bangi tu..

last time ain pi bangi, tgk baper byk daa kopitiam kat depan masjid, n around bangunan hop az zahrah tu...

untung umah hang dekat ngan tmpat2 ni..lagik best, dekat sgt la ngan shopping complex n tasik tu...mmg senang n panjang langkah nak ke kedai2 ni..

genny da bomb said...

lenny..u should try!!!hehee kurang manis tu yg beshhh..masam2 sket

ain,baru je bukak january..hehe..dah byk sangat kedai makan...tak ketahuan nak gi mana satu dah..dulu teruja la..skang ni..masak nasik makan telur kicap kat umah pun dah sedap haha

Fiena said...

aku sokong ana.. tggu hang blanja la geni.. kot2 la sempena bday hang ni kan
muahahaha *tanduk dh tumbuh ni*

Najwa said...

aku pun gak hg belanja..sokong ana! sokong finah!! haha..mahey..patut la nmpk sedap benor..

genny da bomb said...

fienah & najwa n ana - amboi amboi amboiiiii...byk chantek asik aku je bilanja..hampa bila nk bilanja aku pulakkkk???hahhaha..

fienah,bila nk pggl makan2 tgk umah :P

Encik Tikus said...

mahalnyewww... tapi sedap sedap kan ? besar pulak tue kira berbaloi ahh kan

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino