Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

ohh Kak Yatie!!Thank You Soooo MUCHHH!!!

Monday, February 21

Khamis ngan Jumaat saya choti-choti sempena besday di samping menghabiskan cuti tahunan tahun lepas yang kena abiskan sebelum 31 Mac ni..so kena la menyusun date untuk cuti n kena la masuk list jugak untuk cuti-cuti time besday kan...hihi..takde wat apa-apa pun sebab abah pun sibuk ngan kelas dia..so berjalan-jalan dengan nuqman je lah..rilek-rilek sudahhh..

Arini,mai opis...tengok atas meja ada ni..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



paper bag...ni mesti takde orang lain la niiiiii...hihihi



isi dalamnyeee...coklat dari femes amos ni n perfume Ed hardy..


Perfume Ed Hardy...TQ KAK YATIE!!!


Saya ni sangatlah BUTA JENAMA...kalo dok window shopping kat mana-mana pun..saya tak tau pun kalo benda saya pegang tu berjenama terkenal ke dak..huahahahaha..iskkkk tatau la cemana nak menambah ilmu bab tu...dari dulu sampai sekarang tak pandai2...uwaaaa!!!tapi ada bagusnya tak pandai2..kalo dak,kopak abah!!hahahahhahaa..dulu orang dok sebut LV,Coach(sian saya ingat orang dok sebut juru latih mende la) suma tu saya dok bayang ala-ala sama cam kedai kasut BATA..huhuhuhu..sadis kannn..

So bak kata colleague, bole tahan gak la rega Ed Hardy ni..huhuhu..terharu tol la ngan Kak Yatie ni...susah-susah je la kak..sayang betul ngan akak saya yang sorang ni..

To kak yatie, terima kasih la atas ingatan setiap kali hari jadi saya taip-tiap tahun...wish dari akak pun saya dah seronok..ni kan pulak bagi present2 camni huhu..susah nak ikut standard akak ni..huahahaha..nanti saya cuba upgrade sket ilmu yang patut pompuan amik tau nih..kekekeke...sungguh menyedihkann hahaha..ingat tak cerita pasal jam aritu???sadis gile lahhhh!!!hahahaha

THANK YOU KAKAKKU!!!!!I LOVE YOU SO MUCH!!!!MMUAHHHHH!!!



3 sweet thoughts:

EnO said...

wahhhh... tahniah kakk.. bestt kannn dpt present... bgs akak kesayangan akakk.. heheehehhe

Anonymous said...

hehehehehe>>> saje suka suka ..i'm happay when u're happy ... :) love .....your sis...

fazilzura said...

HAPPY BELATED BESDAYYYYYYYYYY

wah besh nye dpt hadiah yg bnyk tu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino