Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Berani kau ye..nasib baik ko mintak izinn...

Friday, July 23

Ha ni semalam punya hal..dah sampai kat trafik light lepas tol kajang,so cam biasa la trafik light merah takkan nak jalan..berenti la kan..kereta pun dah agak kat depan..korang nampak kan ada divider kat gambar tu..tu means dah dekat2 ng trafik light la kan


tengah dengar radio alih2 nampak keta viva ni nyelit tepi keta mak ni kan..haihhh..ini sudah lebihhh...dalam sempit2 ada divider tu pun dia boleh nk nyelit..hangin betoi..dh le dlm keta tu penuh ngan mamat2 tiga suku dalam tu..yang driver pulak dok angkat2 tangan mintak laluan..mak himpit sampai ke depan suh dia dok belakang..pastu mamat2 tiga suku ni mmg tiga suku betol lah..terkinja2 cam cacing kepanasan..mak geleng kepala je lah sambil cakap suh dok belakang..ape main potong2 cara salah ni mmg nak kena laaa..

terjerit2 dalam kereta tu ntah apa la dorang dok jerit2 suh mak pandang dorang kan..korang ingat aku kisah ke korang hensem ke hansam ke..nama pun budak2 kan...mak buat tak kisah je..trafik light hijau terus la press2 minyak tu sket pastu blah..suka suki kan nak potong..

11 sweet thoughts:

Encik Tikus said...

ganas betol. macam mak. haha :)

Anis said...

hahaha bagus genny... sekali skala kiter kena tegas! Ingat kiter2 pompuan ni, leh senang2 je ke nak dibuli2/ potong2 barisan dok depan. Kalau aku, aku pun hangin... wajib angkat jari tengah dah. Hahahaha

n.a.j said...

uish...ain jer lom termasuk dalam kategori lady driver nih..sbb tak berani drive..tambah2 bila bersempit sempit gitu..huhuhu

genny da bomb said...

en tikus- akak mmg ganeh..hehe

anis - buleh dia pi selt tgh2 sempit tu..mmg aku angkat tangan aa suh dok belakang..pastu konon2 sorang2 nk pujuk la ala bagi la jalan bagai kn..penuh keta ng jantan 3 suku..ingat aku kesah hohoho..

naj-ain..aku pantang org potong2 aku kalo salah2 ni..org lain beratur panjang ko senang2 nk dok depan selit2 camtu kan huhu

Diarihatiku1976 said...

saya selalu gak kena gitu.. tapikan saya selalu kalo tgk org nak himpit lagi sengaja saya rapat supaya dia takleh cilok.. wakakakakak.. biasanyer terjadi kat tol ler...

Najwa said...

kalo kena mcmtu mst best kalo tgh bwk steamroll..bole lenggek keta tu smp penyek..

wan sujaihah said...

jgn berani sgt kak...bahaya zaman skang ni...

genny da bomb said...

diarihati - mmg geram ng org suka potong2 q ni

najwa - haha mmg best...aku lenyek je hehehe

wan - bukan akak dok hon tak berenti2..akak cuma bagi signal suh dorang dok belakang..bukan kuar cari gado pun

Lovely Bella said...

pergh.. akak nih.. kang kalo die buat aksi ganas cmne.. habiss makk! hahhaaha

Lovely Bella said...

pergh.. akak nih.. kang kalo die buat aksi ganas cmne.. habiss makk! hahhaaha

genny da bomb said...

hehe bella..dorang bukan terjerit2 marah..terjerit2 gatal..so berani la akak kan..haha..kalo terjerit2 nak ngamuk takkan la akak nk cari pasal lebih2 hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino