Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

i want to announce..

Tuesday, July 6

i want to announce something..ermm..tapi nanti orang marah..takpelah..saya tetap kena katakan jugak mende ni..

i wanna say it out LOUD!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



SAYA SANGAT LAPAR BERPUASA PADA HARI INI!!!HUHUHUHU

akibat semalam tak lalu makan..entah kenapa tak lalu nk makan time bukak posa semalam..lepas solat maghrib isyak..terus tido..pagi tadi plak sahur bangun minum air n sekeping biskut kering je..padan la lapar menggedik di hari ini..huwaaa..

10 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

alaaa..ingat nak bgtau dah pregnant 5 bln :P

genny da bomb said...

cet wan nih..kalo peknen 3bulan dah gitau dahhh..:P

Lenny said...

wahhh.... rajinnyer genie puasa.. ai ada 10 hari lg nieh tak ganti lg.. huhuhu....

genny da bomb said...

lenny..kena paksa diri kalo dak susah nk start kalo selang2..hahaha..ni dah macam bulan posa je posa direct..tolak sabtu ahad hehehe..tinggal sehari lagi yay!

n.a.j said...

huish..tajuk sket punya gempak..

posa direct lg rasa mcm kita tak hilang momentum kan?

chaiyok chaiyok

genny da bomb said...

hahahah saja wat gempak tajuk tu hehhee..tu la tinggal sehari ja lagi..jumaat raya hahah

atty's said...

selamat berpuasa genny ..hheehehhe

JJay said...

kah kah kah.geni..mana aci posa bgtau kata lapar...dulu hg gak marah aku kalo aku merungut kata lapar bila posa...tp kelakar la geni...aku faham perasaan hg ...aku kan mmg konfem lembik kalo posa...mmg konfem baring je kat katil kat hostel dulu kalo posa..anyway, selamat posa ganti

JJay said...

kah kah kah.geni..mana aci posa bgtau kata lapar...dulu hg gak marah aku kalo aku merungut kata lapar bila posa...tp kelakar la geni...aku faham perasaan hg ...aku kan mmg konfem lembik kalo posa...mmg konfem baring je kat katil kat hostel dulu kalo posa..anyway, selamat posa ganti

genny da bomb said...

apo nk buat jj oi..aku mmg lapaqqq gila semalam hahhahaahhahaa..sbb tu tulis awal2 satgi mesti ada org komplen..kekekeke..

balik bukak posa mkn mcm dua hari punya makan..hahaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino