Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Puasa ganti..

Thursday, July 1

kepada sesapa yang blom lagi mengganti posa tahun lepas..silalah anda semua menjoinkan diri bersama-sama saya mengganti posa secara marathon bermula minggu ni sampai la minggu depan..hihihi

Arini dah masuk hari ke 4 dah puasa..ari 1st..macam tak puasa,sempat lagi jogging walopun posa..ari second..macam puasa tapi tak penat pun..semalam,penatttttttt!!!balik terus tergolek atas sofa..cakap ng abah " arini kita makan luar ye..tak larattt"...arini ari ke 4..takde la lapaq lagi so far ni..esok pun posa lagi..sampai la khamis depan..sabtu ahad off dari posa..hehe..kat umah banyak cabaran nk posa ni haha..

pada yang dah ganti as soon as raya kedua tahun lepas...tahniah2..anda semua kuat semangat huhuhu..saya ni tak tahan godaan makanan2 raya..hahahaha..tahun ni insyaAllah kalo kuat semangat nak abiskan dalam bulan syawal jugak..hehe..niat mau ada..buat tak buat...ermmm citer lain nanti haha..

petang ni ada majlis doa selamat lagi kat opis..sempena tingkat baru dah siap renovate..makan nasik beriani la bukak posa arini..nyam nyammmm

-gambar hiasan je-

4 sweet thoughts:

ain said...

uish..straght tuu (skip sabtua had) posa..
chaiyok chaiyok..

ain tinggal 4 hari ja lagik...

dok cari mood sat..tergendala sebentar bila dah perios, nak sambung balik posa rasa malssss...

selamat berbuka...

genny da bomb said...

haha ain..aku ni baru lepas period la ni..tu yang nk marathon takmo tangguh2..kang tangguh lagi plak next period hehehe

Lovely Bella said...

ermm gmbo hiasan tuh cam menarik jerk.. huhuhu

Najwa said...

aku ada 4 hari lg nk kena ganti..dlm bln syawal lps sempat ganti 2 hari je..pastu..hrmm..mmg x kuat iman la nk ganti dlm bln syawal...huhuhu..

4 ari lg ni pun ntah bila nk start ni..mak aku bebel-bebel dah aku dok ralit nk ganti ni..ni rsa mcm nk peot je pulak..so kna tnggu lps peot la bru ganti..sbb dah ada pengalaman dekat2 nk buka peot la pulakkkk..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino