Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

camni pun i hepi...

Wednesday, July 28

di kala ummi tengah sibuk buat benda lain..abahnye macam biasa ngadap game..camni la nuqman..mainan dia yang dalam bakul gedabak dua bijik tu idaknye dia main..main camni pun bole la..ntah apa yang dia pikir la main gini..agaknya tengah bayang naik roller coaster ke apa tatau la dia..



banyak imaginasi nuqman ni..kadang2,baldi comel letak atas kepala dia..tangkai baldi tu elok2 je muat muka dia..plak tu baldi tu warna ijau plak..ha mmg sesuai la dia untuk jadi combat..hehe..tengok mata tu masih tak lepas dari tv..sambil tengok katun..sambil menyepahkan bantal sofa tu..

pagi ni..menangis plak pi tadika..sebab apa..sebab dia pakai selipar..kawannye pakai kasut sukan..haih..jenuh nk ngikut kawan..abah tanya ng teacher arini kena pakai kasut sukan ke..teacher kata tak payah pun..saje je la nuqman ni..pagi2 salam ummi ok jek cam ceria..sbb kasut tak sama ng kawan bole plak dia nak nangis..macam2 hal..haha

5 sweet thoughts:

Najwa said...

umar pun mcmni la..mainan xbrp nk main..suka create mainan sndri.kalo org mai ada kwn bru sebok nk main menan.agaknya depa dua ni kesunyian kot kan..x dak kwn..

umar ingt lg kt nuqman. aritu cane tah dia bole recall nuqman ada mainan lori yg bole mcm gini mcm gitu.mcm2 mainan nuqman dia sebut.aku saja tnya nuqman mana? dia jwb "ala..yg kta pg umah dia pastu mama sebuk tngk dapo la..tngk bilik la..hahaha..dia ingt lg tu

genny da bomb said...

haha..budak2 ni ingatan kuat lagi tak cam kita ni..makin lama cepat lupa..hehe..ye la kot sunyi2..hang proses la ye peneman umar..hahaha

kirana said...

najwa,
haha amboi hang pa dua..dok pakat ka nk bersalin sama2..ehhehehhe
dok wad sebelah2.. :P

jimat hang geni..tak payah beli toys :P

Anis said...

Hahahaha.. kalau bab menyepah kan rumah... bagi la kat depa...

Aku dah malas nak kemas umah, aku kemas , balik bersepah.. kemas sepah kemas sepah... aku give up dah nak kemas... biar je la sepah..

atty's said...

sama lah mcm firdaus..macam2 hal dibuatnya ..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino