Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Bos belanja buka puasa @Gravy Baby Seri Kembangan..

Tuesday, August 31

haaa..malas sungguh nk update blog ni..broadband ni mmg buat hal betul..ase cam nk buang dalam longkang je..ni arini dia buat perangai elok sket bole la nk update kejap..jangan ko kojol japgi memang siap la CS korang..huhuhu..

Ni entry tertunggak ni..Khamis lepas my big bos telah membelanja kami berbuka di Gravy Baby Seri Kembangan..yang mana jugak kedai anaknya..lupa lak nk soal lanjut..hehehe..balik keje sampai2 umah kul 5.50 camtu..siap2kan nuqman n abah pun skali la..bertolak gi sana dah kul 6.30 gitu..macam biasa la..jam kat trafik light nk gi seri kembangan dari putrajaya tu h azab betul..haih..nasib baik dah tak dok situ hihihi..

ni akibat geram ng trafik light..posing sekejap hehe

antara menu yang bos belanja..

lagi dan lagi..sedapp..nama mak lupa tanya..lapo punya pasal kekeke

dan lagi..ada lagi kailan ikan masin n tomyam takde dlm gambo..semua pakat dah lapo hehe

abah yg tak sabar nak berbuka tengok udang tergolek2 hehehe...

nuqman yang sangat hyper tak larat nk jerit suh makan..keje nk main piano..ada piano kat sini..kira cam live band la kot..

muka dah kenyang..

antara girls yang pegi..my big bos yang pakai baju pink tu..


makanan2 kat sini sedap2..bole la pegi lagi..ada jugak menu western..next time bole try western plak kan abah..anyway thankssss bebanyak bossss...belanja kami makan bukak posa..tu kalo oder sendiri ntah brapa banyak kena bayar tatau la haha..buleh buat selalu bosss haha..



6 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

masakan yg best, hiasan dalam yg simple dgn personal touch..

leh jemput kitorng lagi yer hehehe

genny da bomb said...

eh tetiba ada abah mengomen..ingatkan dh lupa blog ummi ni..maklumla ingat fb ja hahaha

fazilzura said...

wahhhhhhhhhhhh meriah nye dpt makan preeee.. lauk leh tahan banyknye

ザ-sylver-shooter said...

nyum2..

masih baru di sini, salam kenal :)

kirana said...

tahun ni tak da 'org' belanja ..

genny da bomb said...

fazilzura - beshhhh sbb dapat makan pree..rasa makanan pun sedap..

sylver shooter - hai hai welkam to blogging world ya!

kirana - ana,pasaipa org hg tu dalam kurungan??aku kureng paham plak kekeke

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino