Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Hari sukan tadika Nuqman-Rehal Centre

Sunday, August 8

Macam yang mak bagitau sebelum ni,semalam Sabtu was sports day tadika nuqman..pagi2 lagi dah bangun nih..nasib baik la demam dia dah ok..ulser pun dah lega..so semangat la dia bangun pagi2 kan..hehe..kuar umah naik keta asing2 la sebab abah kena gi keja,mak sorang je la kena teman nuqman arini..hehe


kalo tahun lepas,muka masammmmm je..tahun ni,lom start lagi dah peluh2 camni..mak plak kena tinggal huhu..

grup paling macam2 hal adalah grup nuqman..sorang keja berlari ke sana sini..yg kecik belakang nuqman tu tanak lari..macam2 hal haha

budak2 yang kecik ok la masuk yang ni..yg besar2 struggle nak kuar dari sini


ni acara passing bola

nama kumpulan nuqman..ungu..hehhe

sonok dapat hadiah macam2

dapat adiah lagi..

girls

acara utk budak2 umo setahun dua..

budak2 dok berebut nak belon..

sonok ye dapat hadiah nuqman..hehe

comotnye nuqman hehe

abis acara dekat kul 12 la..ada makan2 sket lepas acara..pastu terus balik umah lah..nuqman penat balik tengok tv jap terus tergolek sampai ke petang..





3 sweet thoughts:

Encik Tikus said...

lama dah tak singgah sini ;D

genny da bomb said...

en tikus - singgah jangan dilupa klik2 skali apa yg ada..hehe

n.a.j said...

bestnya tgk anak2 bersukan kan..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino