Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

siannye anak ummi ni..

Wednesday, August 4

semalam EL..ari senin petang amik nuqman kat neseri awal..sebab nak amik anak buah si paik datang kl nk interview..sampai2 depan neseri cikgunye kata nuqman tak blajar arini..panas badannya demam kot..aikk???mak dah heran kat situ..apsal tak call inform??kan kalo anak demam ke ape ke kna call inform kan..tp takpelah amik nuqman terus la balik umah bagi ubat yang sedia ada dulu..bukan neseri kena ada ke ubat2 gini untuk waktu2 kecemasan??hmm..takpelah malas nak argue..

bagi makan ubat..lap2 badan dia..merengek2 la dia..bila kebah kejap dia makan la suma..bila panas datang balik mula la merengek balik..pastu uweekkkkkkk...hah amik ko muntah abis atas tikar....sian nuqman..so mmg kena el la jaga dia...petang semalam baru la perasan kat kerongkong ada ulser 4 5 6 bijik..ingat HFM..tapi kat tangan kaki takde apa pun..so kena la gak pi klinik cek..aduii susahnya nk boh ubat kat kerongkong dia..nuqman ni tak susah nk makan ubat..cuma nk sapu kat kerongkong tu dia merengek la..ni susah sket la nk makan ubat sbb nak menelan sakit..huhu sian nuqman..



balik dari neseri..sedih je mukanya..tapi mak cakap jangan nangis2 kalo dak ummi anta neseri..hehe..sikit2 kena gak cakap gitu so that dia takde la menangis..nak apa gitau je ummi bagi kann..

keja dok tido atas riba..tak bergerak sangat la jaga dia semalam..tak bergerak2 pun smp gak gi bank ng jusco dia ajak..walopun tak larat ajak gak jalan..

dalam tak larat2 tapi bila tgk abah solat dia kata nk dok solat tepi abah..baik tol nuqman..moga2 berpanjangan la..ke sebab arini abah jaga nuqman ek??hehe..pandai auta gak nuqman ni..

so arini abahnye plak jaga..hope cepat la nuqman sehat ye..cemana nk lari2 ni hari sukan ni nuqman kalo tak sihat..hope sempat sehat sebelum sabtu la..kalo dak..alamat dok umah je la nuqman ek..hehe

7 sweet thoughts:

Lenny said...

genie, sukan dier sabtu nie erk..

amik gambo banyak2 tau..

nuqman.. makan ubat tau.. minum air banyak skit..pastuh rest lebih skit..

take care, get well soon!

fazilzura said...

emm biasak le geni, now musim le... akil pun baru je baik batukk.. lama jgk le batuk risau daku

Najwa said...

ala...dh taip komen pnjng td tp x kua..huhu

genny da bomb said...

lenny - aah sukan dia sabtu ni..kalo tak fully recover mak tak kasik la dia lari hehe

fazilzura - tu lah..tatau la nk kata musim apa dah..hari2 ja dgr org demam sana sini hehe

najwa - taip la lagi skali najwa oii hehe

Lisa said...

cian nuqman..auntie dok ulang2 tgk video nuqman kire 2 5 2 5 2 5..hihih

get well soon ye good boy?

n.a.j said...

baguih betui anak teruna hang...

dah sihat dak lagi?

genny da bomb said...

lisa - arini dh ok sket dah..ulser tu dh tggl merah2 je lagi..dh terkinja2 tu ok la tu hehe

naj - aminn hope dia camtu selalu la kan..arini dh ok sket dah hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino