Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

HEPI 5th ANNIVERSARY TO US!

Thursday, May 28

Alhamdulillah,dah 5 tahun usia perkahwinan kami ni..n Alhamdulillah jugak ada rezeki lebih untuk mak bulan ni..hehehe..so semalam balik keja rasa nk belanja abah n nuqman la..sempena anni ke 5 ni kan..mak posa semalam so skali harung la gi bukak posa kat Yankies Hut (takde kedai lain ke nk pegi)..belasah je lah..ajak abah gi secret recipe dia tanak..nk gi Yankies Hut jugak..sukati la abah..janji perut mak kenyang hihi..

ada lagi satu present kasi abah..tatau le apa benda jadi..mak kasik duit je suh dia buat sdiri..hehe..dah lama dia nk buat tak buat2..hope cantik n dia suka la..

present untuk mak??mak takmo pape..cukup la kasih sayang yang abah bagi untuk nuqman ng ummi..susah senang bersama ummi ni kan..TQ abah for being such a good dad to nuqman n of course, the best companion to ummi..Heppi 5th Anniversary to us!!

yeaaaa lusa balik kedah...bestnyeee!!!!!


makanan lom sampai..posing le dulu..
us..5 years together
treat for abah..dia oder ikut selera dia..sayo kangkung tu je mak oder..tomyam seafood,cendawan goreng tepung,telur dadar,butter prawn..

nuqman sonok je bab makan luar..pakai baju neseri dulu hihi..




9 sweet thoughts:

atty's said...

HEPI 5th ANNIVERSARY TO GENNY & HUBBY,
kty doakan kalian bahagia selamanya amin.........

kirana said...

huish dah 5 tahunnnn..kena celeb sakan ni..dah lepas tahun2 mencabar


selamat ulang thun perkahwinan geni...
duit bonus dapat banyak tue..elok sgt lah gi berlibur2 ahhahaha jahat tak aku

sujaihah said...

eppy unervesaray...wan br nak msk 2 thn..akak dah 5 thn..hehhe

moga berkekalan keakhir hayat..wan ni takder doa lain ...nak cakap gak"semoga nuqman dapat adik baru" :P

AbahNuqman said...

Alhamdulillah..dah 5 tahun kita kahwin kan? kejap rasanya masa berlalu..

terima kasih kerana sts ada di sisi orang time orang perlukan awak, sentiasa sabar ngan karenah orang, menenangkan orang diwaktu marah orang, menyelamatkan orang di waktu2 buntu (hehehe)..dan paling indah, hadiah cahaya hati untuk orang...

terima kasih juga yang wish.. semoga hidup kalian dan kami sekeluarga sentiasa diberkati Allah.. di sini dan di alam selepas ini..

cikda said...

romantik a genny...selamat ulang tahun...

Eazyshop2u said...

Happy Anniversary....

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived (25 May) POLO Club for Boys! Other brands OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans also available...Grab yours while stock last!! TQ

najwa said...

hepi anibeseri to both of u..esok turn aku ngan jeli pulak..semoga umah tangga kita sume berkekalan dan diberkati Allah..amin

Mummy Dasy said...

happy 5th anniversary..semoga diberkati hendaknye....

genny da bomb said...

thanks to all the wishes fren..moga hubungan keluarga masing2 diberkati hendaknya..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino