Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

treat from abah..TQ!!!

Friday, May 29

Tq pada kawan-kawan yang sms,komen kat sini sempena anni kitorang..semalam mak posa lagi..huhu 6 hari to go nk ganti posa ni..tapi arini tak posa la..sambung plak minggu lepas balik kg nnti kot hihi..

Ok smlm mak kata ada bg present kat abah kan..ni la dia..tinted ketanye n boh visor (cemana eja tah-menda yang kat atas tingkap tu)..dah lama dia nk boh tapi tak boh2..so mak rasa nak bagi present ni la kat dia..hope abah suka la..suka la tu smlm hepi bukan main nmpk...hehehhe

ni le dia..

semalam posa kan..dh malam sebelum tu tingin nk pi Secret Recipe tapi abah nk makan Yankies Hut so ikut je la dia nk makan kat sana kan..so smlm mak punya turn plak nk makan kat sana..ni kira treat from abah la plak..hihihi..

mak oder ni jaa..sabo jek la makanan smp awal..leh amik2 gambo jek la


hoh takleh makan lagi posing la dulu..ehh apsal cam ngada jek gambo ni haha

mekasih abah

nuqman yang sts enjoy makan luar..pokai la..nuqman makan fries n chicken cornish..sabo jek la mak posa lagi ni dia dh nk abis dah...huhu telan air liur je la tgk dia makan

ha ni ada citer sket..abah yang kantoi..kekekekkekee..nmpknya mak berjaya hidu kali ni..smlm balik keja..tgk dia tak balik lagi..pastu call la..
mak : hello awak kat mana ni..lambat nnti org nk bukak posa ni
abah : org kat pkns ni..beli beras ng barang2
mak : laaa...kan org cakap org nk ikut gi beli jugak
abah : takpa la org ada keja jap ni..
mak : keja apanya tetiba jek..tadi elok je cakap takde keje tetiba ada keja plak
abah : ada la..nnti 6.45 org balik..
mak : balik le cepat nk tgk keta tu..ni kang ada org parking ni kat tmpt awak ni..
abah : ye la nk balik la ni
klik..mak tunggu la kat luar takmo ada org parking kat depan umah tu kan..suka suki je jiran ni pun nk park depan umah kitorang..dalam ati time ni..abah ni mesti ada buat apa2 ni..tp dok pikir gak le mende la ada dlm pkns tu yang dia nk beli kat mak kan..hmm..
pastu dh smp,terus la shoot gi SR kan..mentang la depan umah jek belagak makan SR hahah..pastu mak oder la suma bagai kan..pastu cakap ng abah,nk oder kek la satu slice..tingin..
mak : rasa nak kek indulgence la satu
abah : tak payah la...org takmo
mak : tapi ni orang yang nak..satu slice jek
abah : org cakap tak payah le
mak : la nape..biar la org yang nk makan
abah : tak payah le...(apsal la tak cakap mkn kek nnti tambah gemokkk ke ape ke kan makan saman la sket mak ni hahah)
mak : nape awak ni..biar laaa (time ni tgk le muka abah tu kan..ala2 nk sengih kan)..hehehehehe awak kantoi ekkkkkkkkkkkkk
abah : org tak cakap pape punnn..
hehe rupanya yang gi pkns tu sebenarnya dia gi SR dulu..gi beli kek kat mak ni ha...kan tak kantoi kalo cakap tak elok makan kek ke gemuk ke kan..takde la kantoi..
ni la kek nye..choc chip walnut...dap gakk.. buruk tol tulisan dia..agaknya sbb susah nk tulis atas coklat hancur tu...


abah oii..kita ni nak balik kg..beli plak kek gedabak camni..mana nk leh abis byk ni..sudahnya mak bawak la kek kat budak2 opis ni sket...ada lagi setengah lagi kat umah tu..
SIK!!!!here i come!!tak sabo nk balik kampung!

14 sweet thoughts:

atty's said...

sedapnya kek..kasi ar skit..kty ,,

nasazfrog... said...

hai. salam perkenalan, kita tukar link heh...

genny da bomb said...

ok2 nasazfrog..boleh ajeeee...

genny da bomb said...

kak atty..nk ke??meh amik kat umah hehehe

genny da bomb said...

nasazfrog..nape saya tak boleh masuk blog awak ye??

AbahNuqman said...

hehehehe... terkantoi la plak. org tak reti la nak kaber2 neh, tapi takkan le takleh saspek org beli apa ahaha.. sorila org tak beli hadiah pape, kek aje la...

papepon tenkiu yang..kasi hadiah tinted kat orang.. tunggu 2 jam baru dpt amik keta.. seb baik kedai tinted tu depan umah kitorang je.. kedai visor pon depan umah gak.. ukt awak gak.balik kg nanti takdela silau dek pancaran mentari..

eksaited nak balik ye...jgn lupa plak kain mak awak ngan mak org tu...

cikda said...

genny...
aku sure x terpikir nak beli hadiah tinted keta..dgn visor..hehe kelakar la..
selamat balik kg..wei baper hari balik kedah?

genny da bomb said...

abah - hehe hope awak suka le tinted tu..nmpk cun jekk

cikda - lawak ka wei kasik adiah tu..hihi takpa la...laki aku pun hepi ja dia suka la tu..terbanggg duit aku...

aku balik 5 ari ja..esok smp rabu

tz said...

so sweet both of u..

nuqman maken comel..

sujaihah said...

sedapp oo kek tu....

yang nak bwk kat kwn opis tu...saya lah
hehehhe

kirana said...

wow gelapnya cermin...lepas jpj ek?
hehehhe

kek tu hangpa 3 org ja ka makan..abih ka geni..heheheh jahat tak aku..ke hang tukang perabih :P

en_me said...

hepi anniversary tewww.. salamms

genny da bomb said...

tz - hehe..sweet ke??ke masinn??hahah..tq!

sujaihah - dapat rasa pun jadi la kan..hehe..kalo opis bawak sebijik pun leh abis haha

kirana - weh takde la gelap mana pun..biasa jek..keta aku nye lagi gelap..laki aku nye tu bleh nmpk lagi org dlm..

en_me - tq for ur wishes..salam perkenalan jugak

genny da bomb said...

kirana - eh lupa lak nk jawab ng hang pasla kek tu..takde aaa..aku mmg tak larat makan kek tu..1/4 kami baham..1/4 bawak mai opis aku..1/4 opis laki aku..1/4 lagi aku bawak balik kg bagi anak2 buah aku makan..nasib baik stay je kek tu smp kampung..takde cair2 hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino