Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ape title nak letak ni??belasah je lahh!

Tuesday, May 5

wawawaaaa tatau nk update ape..tu lah org nk blogging gatal gak nk blogging kan..pastu tatau nk tulis apa plak kan..cerca lah diri sdiri kan huhuhu..

citer bab nuqman..well dia dah makin ok dok neseri baru tuh..masa hari first jek tanya nk pegi lagi tak neseri dia cakap sudah la tu hihi..agaknya tak kenal org lagi kan..skang dah ada kawan nama Alif kata dia..pastu tanya cikgu nama apa,saya tak tahu lah jawabnye..hoh..mesti sbb neseri lama panggil ckgu..neseri baru panggil teacher dia dh kompius..heheh..skang ni kalo cakap nnti pegi neseri muka excited jek nk ke neseri..bagus la camtu..so smlm sbg hadiah dia good boy..mak drop by le dunkin donut(sbb tu je ada odw nk balik keja kan hehe..lagipun mamat ni suka donut) kt Plus tu nk bagi dia..amik dia kat neseri smlm hepi je tgk..sll abah yang amik..smlm mak yang amik sbb abah kelas malam..senang la ati tgk dia hepi kan..dia plak hentam 3 dari 6 bijik mak beli okeh! abah dpt le satu je n ummi dua..hihi..sori le abah tatau plak anak awak nk hentam smp 3 kan kekekkee..

ape daaa aku bebel nih ntah apa2 jek..layankan je la gambo ntah bila tah ni...hahaha..

tgk duduk tu silang kaki..ada styleeee...

watpe ng hp ummi tu??

ooo..main game..hp kodi jekkk

reti ke main game tu??mcm expert je main padahal ntah ape2 jek ditekan haha



kadang2 bila nuqman cakap ntah apa2 pun nk tergelak jugak..main belasaaaaaahhhhh je sebut sukati dia..

Nuqman : ummi kenapa ummi awak sakit ke?
Ummi : aah nuqman ummi sakit kepala la
Nuqman : oo sakit kepala ke..biar saya cek awak
(dibelek2 le kepala mak ni ntah apa la dia nk buat kan)
Nuqman : ok saya dah cek dah..ni awak amik ubat ni..ni ubat demam,ni ubat batuk,ni ubat mata..ha awak makan la ubat ni nnti sakit kepala awak lega la..

hahah poyo jek..ntah pape je ubatnye takde kaitan ng sakit kepala kekekke..kalo ada 10 doktor cam nuqman abis la masuk wad suma hahaha...

8 sweet thoughts:

kirana said...

kesimpulannya hang antor neseri mana?yg mahal tu ker yg transit2 tu

Mummy Dasy said...

Good boy..mana tau cite2 dia nak jadi doc. kalau betul alhamdulillah

genny da bomb said...

kirana - aku anto yang transit2 tu..hihihi..tp so far ni tak 3 tmpt lagi..laki aku gi amik kat sana so 2 tmpt je la..yang dkt2 tu..smlm aku gi amik..huh malasnye aku nk lintas jalan pun payah sbb org balik keja kan hoho..

mummy dasy-hehe aminnnn...kalo jadi doktor ikut jejak langkah che su ng che ngah dia la hehe

sujaihah said...

hehhehe..ayat tak agak2 nukman ni...

alhamdulillah la dia dah ok kat situ..memula takder kawan kan,,,dah lama2 ok latu.

atty's said...

amboi ..ada gaya nuqman duduk..

my little family said...

Nuqman dah pandai main games ekk...kn beli playstation la Genny..hehehe

genny da bomb said...

sujaihah-heheh tu lah..mula2 je tak ok pastu dh ok dah

atty-duduk pun kena ada style hahah

my little family-ohhh tidakkkkk saya takkan beli ps ke ps2 ke ps3 yang seumpama dengannya tu kak ayu!kang satu keja pun tak jadi anak beranak dua org tu..bukan anak saja..bapakkkknye skali!hahahhh

AbahNuqman said...

kekekeke...kelakar tul ayat nuqman tu.. mcm2 preskripsi ubat yang dia kasi.. pape la nuqman neh. ummi yg sakit pala terus ilang dgr lawak slamba nuqman..

ok gak idea kak ayu tu, ummi..beli ps3 utk anak ye..abahnya takpe, tumpang tengoooooookkkk ajekkk hehehehehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino