Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Daftar Tahun Satu di Selangor..

Tuesday, March 2

Baru lepas call sekolah nak daftar nuqman untuk darjah satu, n nasib baik jugak call sebab sekolah inform start from this year registration must be done online...once dah register baru bawak dokumen ikut senarai semak yang diberi..ni untuk sekolah2 dalam Selangor je ye..kalo kat negeri lain tak sure la plak saya..

so pada ibuk2 bapak2 yang anaknye lahir tahun 2004/2005..bole la daftar online dulu ye..hehe korang mesti dah tau lama kan..mak je ketinggalan huhu..

Untuk daftar klik kat SINI ye..sharing is caring hehe..

9 sweet thoughts:

fazilzura said...

daku pun baru tau ni .. ater anak pun lahir 2007 kan .. harus ler x tau ..

Miss Moon said...

thanks genie terus mak zass je daftar ....

AbahNuqman said...

sian ummi.. dahla penat2 balik keja time maghrib.. terus hulur slip pendaftaran online.. okeh, esok kita dengan bersemangatnya menuju ke sekolah yay!!!

angelzrina said...

thanks for sharing! my najla, born in 2005....kene register gaks nih

genny da bomb said...

fazilzura - hehe zura nnti next time bila si akil tu dah cukopp umonye hehe

Moon - ha daftar jangan lambat kang dapat skolah jatuh haha..pas dah daftar online pi skolah tu bawak yang dokumen2 lain skali tauuu

genny da bomb said...

abah - nasib baik ai tepon skolah dulu hehehhee..sonangg kojo akak kat skolah tu layan kita..

angelzrina - wei kalo melaka aku tak sure la online ke dak..hihi..ni dalam selangor je la yang aku tau hehe

Pelangi said...

tq tq..kalo x bca blog hg mmg aku x tau kna online register..baru je dok berbunyi kt jeli bila nak pi daftar..

kirana said...

dah nak sekolah dahhhhhh...dah tua hang geni hehehe

ShAzA said...

tq so much..CT atas info ko tu...aku pon x tahu cemana nk daftar anak masuk tahun 1...lepas ni..trus nk daftar..huhuhu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino