Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Tiara Beach Resort..sekali lagi yay!

Monday, March 1

Last time pegi..nuqman pun tak sampai umo setahun lagi..memang tengok je la orang mandi manda kan..n time tu..baru lagi bukak..macam2 takde lagi...air kolam semua cantik lagi la..baru la katakan..pastu sejak dari tu dok aim la nk pi lagi sekali..asik tak pegi2 sampai la sabtu baru ni baru la dapat pegi..huhuhuu..tu pun kebetulan nak antar Dbuzz ke Glory Beach Resort PD untuk induksi pasal keje dia nanti..alang2 dah sampai..terus la book kan..nasib baik ada..hehehe


bilik..and pandangan dari bilik..



mandi mandi..

sape punya menan la dia rembat haha






ha tengok je la suma gambar mandi manda ni..malas nk komen satu2..overall..nuqman hepi sungguh le mandi manda ni..petang sampai tu..mandi kejap dari 5.30 sampai dekat kul 7..ramai sangat orang last2 naik atas..

malamnye kuar makan kat kedai mende ntah namanye..depan AADK..ok la makanan dia..cuma nuqman kata begernye keras kejung kekeke


Esoknya pagi2 seawal orang bukak untuk mandi tu kitorang gi turun lagi skali..takde orang baru la best mandi2 ni..tak bawak la kamera time ni sebab malas nk gilir2 jaga barang..nuqman sebelum tu takut2 nak try slide2 suma tu..last2 dah try abis suma dia nk round..sampai kena suh stop..haha..tak larat nk sambut dia kat setiap slide yang ada..huhuhu...nak biar je dia turun kang bergelen telan air klorin tu kang huhu..ari sebelumnya dia dh telan air byk gara2 nak berenang sendiri..tersedak2 la jadinye..terus takmo mandi nk main pasir plak kekeke..pukul 9 lebih baru naik atas makan2 bekfes..bawak makanan2 ringan je..makan sandwich n megi jek..hehe..sekali sekala makan gitu best gak..


hah ni sebelum balik dia kata tanak balik..nak dok situ terus..takpe takde katun pun takpe nak gak dok situ..banyak cantekkk nuqman oiii..dah2 jom balik!!


10 sweet thoughts:

Ena said...

Besnyer...

nyawam jer rase tgk air tu,.. walaupun ramai org.. tp nampak meriah sgt ekk!

fazilzura said...

kalau g ramai2 besh betui... kalau x mati kutu ler.. last2 g wat facial hehehe

wan sujaihah said...

teringat masa family day dulu...nukman bejalan pun lum reti lagi..hehhe

cikda said...

hehe
bestnyer main air..
hg beli la mcm ana tu...
anytime can go...

kirana said...

geni..pasni pi lagik naaaaaaa
jgn lupa no tepon aku :P

AbahNuqman said...

yang kelakarnya.. sampai2 bukak tv.. nak tengok channel 616.. err sini takde astro nuqman..

mmg best leh cuti2 mandi2.. dulu gi desa waterpark.. okayla.. dekat jek ngan umah.. selalu lalu hiway tapi taknah masuk..

nanti kita mandi2 lagi ekk..

angelzrina said...

suka tgk hangpa laki bini, the very romantic gituks.....

genny da bomb said...

ena - nyaman leh berendam2 nih hehe..

fazilzura - ha tu lah..kalo pi sorang2 baik takpayah pi..buang karan mati kutu kekekkee..kami mandi gilir2 pun mati kutu..tu yg terus tak bawak kamera masuk tiga2 skali haha

genny da bomb said...

wan - ha tulah..leh tgk je la orang mandi time tu hehe

cikda - aku lom kaya cam ana lagi nk beli property byk2 hahaha

kirana - hahahah...insyaAllah kalo aku pi lagi aku kontek hang la hehe

genny da bomb said...

abah-ha pasni nk mandi air terjun..air sungai..air kolam byk klorin huhu..pantai plak gatai..cam tak mandi je mandi air masin

angelzrina - hak hak..romantikkk le sangat hahahha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino