Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Dah gi daftar dahh..

Thursday, March 4

Semalam amik cuti sebab nak daftar nuqman skolah tu hehe..sebab dah daftar online tu so dia dah bagi menda apa nak kena bawak so senang la..takyah le nak call skolah banyak2 kali tanya..

makanya dalam kul 10 pagi gitu kami pun berangkat la gi skolah yang bakal nuqman blajo 2 tahun lagi..saya silap plak tulis dlm borang 3-5km..padahal skolah tu dalam 1km je hahahahhaa..takpe lah..hope tak jadi hal pun yang tu..sampai je skolah tu..gi la ke pejabatnye kan..budak2 pun tengah rest kot gamaknya..berlari2 ke sana sini nengok..naik ke pejabat tu..cakap la nak buat pendaftaran untuk darjah satu..akak kerani skolah tu pun amik la borang yang sejibik dalam online punya..tapi saya cakap la dah isi pun online...dorang2 pun "oooo.." ..agaknya borang kosong pun dorang readykan jugak in case mak pak yang tatau..tapi still la dorang yang kena key in kan nanti..so saya dah memudahkan keje dorang la..isi sendiri online..gedebuk gedebak kejap je dalam 5min gitu dah siap..takde lagi pun mak pak yang gi daftar..agaknya baru awal bulan 3..pakat nak tunggu ujung bulan la kot..hehe..

sekolah yang mak gi ni mintak sediakan envelope beserta setem 50sen..untuk dorang bagi jawapan balas nanti..tapi sebab kitorang taktau..tak inform kan..so dorang mintak singgit la..so pada mak pak yang lom daftar lagi..bawak skali envelope ng setem 50sen ye nanti..sediakan siap2..kalo malas bawak la singgit..senangg..hehe..

4 sweet thoughts:

Ena said...

Salam..

Dah kene daftar skrg ker? alamak sy kene daftar juge lah nampak nyer utk anak sy.. nasib baik sy jumpe kat sini.. semua sekolah camtu ker? dah open registration utk darjah 1 skrg nie..

genny da bomb said...

ena - aah open registration sepanjang bulan march..kalo dok selangor kena daftar online ikut link saya bagi dalam entry lepas la..kalo bukan selangor tak sure la plak hehe

fazilzura said...

emm cepat jgk yek ..
so tungu ler akil 5 thn baru g dftar yek

ShAzA said...

tq so much 4 yr info...aku pon dh nk kena daftar anak tahun 1 jugak le ni....

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino