Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Sakit kaki!!

Sunday, March 28

Masih kepenatan lagi ni..balik dari team building macam cakap dalam last post kan..sampai2 umah tadi cover tido kejap sebab pagi tadi kul 4.30 pagi baru gatai nak tido..kul 7 dah kena bangun..memang tak cukup tido la..padan muka dengan diri sendiri..hoho..

Sakitnye la kaki ni...huhuhuhu..nape la tangga umah ni tak bertukar jadi eskalator..kalo naik ok lagi..nk turun tangga seksanye la..hahah..padahal aktiviti tak la mencabar macam team building sebelum ni..tapi prefer yang ni la..sebab masih ada masa nk enjoy jugakk..takde la sampai nak masuk toilet pun tak sempat hoho..

Sesama colleague panggil team building kali ni merangkap body building jugak..hahahahh..sebab makanan sedap2 n yang serve makanan sangat2 peramah n melayan je apa kita nak...nanti mak citer lanjut next entry ye..

5 sweet thoughts:

my little family said...

ciannya... Genny, hujung minggu ni kami nk p mandi kat salak denai..hehehe

genny da bomb said...

waaaaa...besh tu kakkk...nnti komen ek best ke dak...hehehe..tgk dapat bilik yang mana..heheh

fazilzura said...

wahh besh nye ado team buildingggg...

weekend ku ? bz kat kedai ezos, kedai aksesori kete for 1 day, ahad photoshoot.. pehtu pwtc... pehtu shah alam .. FULL HOUSE

** lalink , add my new blog link key

Lovely Bella said...

Bella pun sakit kaki gaks nih !! eheheh nih rase mcm nk rendam kaki dlm kolam air panas jerk.. huhuh

Pelangi said...

bestnya company hg ada team building bagai..aku suka..hehehe..rindu nak melompat2, memanjat2 mcm msa skolah dulu..teringat Gua Kelam..hrmm

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino