Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nuffnang tak bergerak..Jawapannya?

Monday, March 22



Mula2 dulu ingatkan sebab dah masuk new year so iklan tak bape banyak lagi la..maybe nuffnang tengah cari advertiser baru ke apa kan..takde la kisah sangat pasal nuffnang ni..cuma dari berblog kosong biar la dia bergerak walopun hanya singgit sekalipun sebulan hehe...

Tapi dah lama gak n ada few bloggers pun bercerita pasal iklan tak banyak kan..so saya pun tergerak la nak mengemail nuffnang tanya sendiri..so email la this n that..bla bla bla..tak lama pastu dorang reply....oooo...sebab tu ke blog tak banyak iklan..ngikutkan apa yang dorang reply,saya kena relocate tempat iklan tu based on dorang nye suggestion, so lepas ikut dorang punya suggestion macam nak terbuntang bijik mata cari kat mana nak letak script , baru la iklan menjelma balik macam biasa..thanks Nuffnang!

Ada sesapa lagi yang ada masalah dengan nuffnang?kalo ada, better email personally ek..nanti dorang review blog kita and bagi suggestion apa yang kena buat.. hehe

Sharing is caring!!!


dah ada balik dah iklan macam biasa..rasanya maybe effect from tukar2 background blog hari tu...so placement untuk advertisement pun lari,invisible..






7 sweet thoughts:

kirana said...

sebelum ni hang letak iklan kat mana..tak perasan lak aku hehe

mmg la posisi iklan tu penting..org masuk2 first nampak iklan dulu..yg tu la advertiser pilih utk letak

genny da bomb said...

ana,sblm ni blog lama ok je..sejak2 tukar macam2 tu yang jadi p rak peranda kejap hahah..tatau plak dia effect sket sebanyak..so dah tukar ikut apa dorang suruh baru ok

Siti @ nurie said...

jom kita clik mengelik

fazilzura said...

cik geni cayang .. cile tunjuk ajor cmner nak tepek iklan di tgh2 alam tu ..

Lovely Bella said...

ermm.. huhu betul2 skang nih bella rs mcm x byk iklan.. bella salah buh kot kat blog... nanti nak check balik laa nih.. patut duit x masuk dah nih.. huhuh cedeyyy !!

Lovely Bella said...

heheh nak komen lagi.. akak tahniah akan dicalonkan utk mendapat blogger award.. amik award kat blog bella eh.. hehe :)

encik tikus said...

akak.mcm mane nak join nuffnang?
haha,saye budak baru belajar.
:DD

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino