Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Jalan2 Jusco lagi...

Tuesday, March 16

Oklah lupakan kisah tragis pasal plan tak jadi tu..cukup2 la tu nak sedih2 hahaha..Rasa macam semua blogger kena penyakit malas nk update blog kot skang ni ek..hahaha..termasuk la diriku ini..bukan malas nak update..tak dan satu..takde citer nak citer satu..hmm..bagi mengelakkan blog ni mula bersawang..so update la sket blog ni walopun takde stori nk stori pun..

Weekend baru ni..sabtu dok golek2 kat umah sampai la ke petang...masak2 n makan kat umah..dah petang baru la rajin nak keluar gi cari barang..gi cari sport shoes sebab aritu dah kene rembat tu kan..terpaksa la beli yang baru huhu..dah rembat kasut satu(beli yang cikai saja untuk belasahan haha) so jalan2 la dalam Jusco Equine tu..sblm ni dah gi alamanda minggu lepas..kasut saiz saya ni semua abis yang murah2..haih ramai jugak yang sama saiz ng mak ni kan haha..kalo ada pun yang beratus2 tak kosa den nak beli beratus2 nye rege huhuhu..

Tengok kat tingkat bawah Jusco tu cam ada pameran Zoo Negara kot tak salah..ada la tunjuk binatang 2 ekor ni yang comeiiii kemain lagi dok tido..kalo dok luar sangkar harus mak gomol rabbit nihhh...

nuqman dok cuit2 rabbit tu suh bergerak

gebu gile bulu dia..cucuk ng tangan tak rasa pun bulu dia..punya la gebusssss..segebu kapas gitu..


ha ni binatang apa mak tatau..baby landak kot..huhuhuhu..sbb nmpk bulu2 cam tajam je..takde la plak tanya orang kat situ apa binatang ni..cute gile tido gitu..macam nak amik main baling2 je bulat bentuk dia


dah abis tengok2 binatang saje la masuk dalam nak beli barang..nampak le menda2 minum/makan free ni kan..mak suruh le nuqman gi amik sdiri..selalu mak yang tolong amik kat dia hehe..sonok dia mencuba makanan/minuman free dalam jusco hehe..


Stay kat jusco sampai dekat nak tutup la..konon2 nak cari DVD player nak layan citer korea n nuqman leh tgk katun2 ke..(alamakkkk!!baru tingat semalam tak tgk citer korea Dalja's Spring..huwaaaa..lupa la plak..dah nak abis dah citer tu huhuhu..)..tapi tak kenan plak plus tak cukup masa nk sevey2...so balik camtu je la...nantilah sevey lagi skali..camno la nak buek...bab2 sevey ni memang la malas..huhuhu


8 sweet thoughts:

Siti @ nurie said...

mcm mialah..suka binantang...nak belikan, takut tak terjaga pulak..kang bek2 binatang tu idup lama kat kedai tu, smpai umah, seminggu je brnyawa...he eh ehe

Diarihatiku1976 said...

ee kak saya tak suka ler tikus tu.. geli... saya tak suka binatang.. tapi kalo ikan saya suka.. hihih..

fazilzura said...

daku suke ler cik ti tu .. so cute..

clik nuff celcom

kirana said...

aku tak malas geni..mood ja tak dak hahaha..
merajuk ngn boss :P tiba2 kaitan ngn blog pulak

Mummy Dasy said...

budak2 suke binatang2 ni... mummynye x berapa berkenan sgt sbb malas nak ngelola... yg macam landak tu cute

Lovely Bella said...

bella sukee rabbit... tapi x leh bela sebab allergik.. heheh salam singgah :)

genny da bomb said...

siti - nuqman ni suka tgk je..nk pegang penakut..yang ni berani la dia cuit sbb dalam sangkar hahahaha

diarihatiku1976 - err..yang mana tikus tu?huhuhu

fazilzura - yang cam baby landak tu ke tikus??huhuhu

genny da bomb said...

kirana - sian blog hang..majuk ng bos pun blog kena tempias hahah

mummy dasy - aah yang macam landak tu mcm nak amik baling2 dia macam main tuju kasut hahah..geramm

lovelybella - ilang2 kan la alergik tu..kalo dak..dapat tgk je la hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino