Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Congratss Harimau Malaya!!

Monday, December 27

Sebelum nk cerita pasal pi Aquaria..citer pasal bola semalam la..gambo pi aquaria tu dok dalam kamera lagi..lom transfer hehe..

Semalam tak pi mana2..ingat bola start kul 8.30malam..rupanya kul 8 lagi dah start..seb baik jenguk2 FB tu tengok status orang dah update..nasib baik lom ada gol apa2 haha..Sebenarnya kalo tengok bola ni asik kecut perut je..takut lawan sumbat gol kekeke..walopun begitu nak jugak tengok..lepas dah sumbat satu gol, lega sikit rasanya tapi lapar la plak..padan muka tak ready awal2 kan..gi la dapo sambil dok goreng naget n fishball..bancuh teh o cicah roti kering orang bersalin..yang abah plak dok jerit dari depan "ummi gol lagi!!cantik gol ni ha!!"..tensi tak???gol ditengah2 mak menggoreng2 di dapo??huhu padan muka la..salah timing kan..lagi sekali.."ummi gol lagi..perghh..lawa2 Malaysia main"..oii oii abah..poyo benar kamu nengok bola..selalu ngadap game je..bola tak tengok..sebab tu kat umah takde melanggan ESPN pun..sebab abah bukan kaki bola (save 40++ di situ)..dah abis goreng..pi ke depan..tengok la baki perlawanan..so dah takde gol la yang dijaringkan kan..walopun yang dekat2 nak last tu ingat nak bagi penalti..tapi takde lak pengadil bagi penalti..hehe

So congratss to Harimau Malaya!!!Terima kasih kepada penjaring gol Safee Sali n Ashari yang menyumbat gol berharga untuk Malaysia..cukup la kot bawak bekal ke Indon nanti..n hope kat sana maintain permainan cemerlang tu..at least kena defend yang kuat macam lawan Vietnam hari tu..n Congrats to Rajagobal..rasanya sentuhan dia menjadi n membawa semula kegemilangan bola sepak negara kita suatu masa dahulu..setuju??bole dapat gelaran Dato' / Datuk dah kot ek???hihi..

Safee no 10 ye!!wira nih!! hehe


2 sweet thoughts:

Lovely Bella said...

bella duh kat apartment jadi leh dengar bunyi dr atas n bawah .. menjerit goalllllll!!!!!! rase semnagat tetibe..

Luqman Jannah said...

jom www.ummi-shop.blogspot.com &
www.putraputri-ummi.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino