Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

YAY!!Kita Juara Piala Suzuki AFF 2010!!

Thursday, December 30

haha..citer Aquaria lom jugak keluar...citer bola lagi yang keluar kan..amponnn..sungguh malas nak mentransfer semua gambo2 tu..tunggu la ye bila rajin baru la ada aksi2 kami di Aquaria itu..hihi..

Sekarang ni galak nak bercerita pasal bola semalam..semangat betul tengok bola kalo Malaysia lawan sejak2 dorang menang Sukan Sea Laos dulu..rasa macam kebangkitan kegemilangan bola sepak era 90an dulu...masa zaman tengok bola jugak sebab Kedah time tu cemerlang kan..hihi..

Ok semalam balik2 keje,dah set dah dalam otak nak tengok bola kan..lupa la berjanji ngan nuqman nk buat cookies..sekali..

"ummi,kata nk buat cookies..jomla buat sekarang..dah balik keja ni kan"
"Ala nuqmannnn,malam ni ada bola la nuqman..nuqman kan nak tengok bola jugak kann"
"ala ummi..kita tengok bola dulu..pastu kita buat cookies ek"

amboi makk..lawa sungguh muka dia nak suh ummi buat cookies start kul 10 malam..huhu..tak kosa mak nak menunggu sampai kul bape baru nak abis kan..tapi disebabkan ummi nuqman ni muka je garang tapi hati ada taman kan, maka dengan berkobarnya buat jugak cookies malam tadi sambil menonton bola..haha..angkut abis suma benda dok depan tv...oven tak la..gile dengan oven2 nak angkut ke depan kan huahaha..dengan abah skali mak kerjakan..suh dia mixkan bahan dalam mixer,mak tukang bubuh je sambil mata dok depan tv..kekekeke..gile semangat nak tengok bola,dalam masa sama nak memenuhi hajat anak terunaku..

tanak cakap panjang..nak ucapkan trillion tahniah pada pasukan Harimau Malaya..memang terbaekkkk laa...pujian melangit ku tujukan buat keeper Fahmi yang sangat2 excellent semalam,walopun bolos dua..tu kesian je tu hehe..kang kalo dapat telur je lagi mengganas penyokong indon tu kan..ini berdasarkan prestasi dia sepanjang kejohanan ni la..dia adalah sangat2 excellent to da max hehe..Juga pada Safee Sali yang mula menunjukkan taring di perlawanan2 yang dah nak last2 ni..I love both of you lah!!macam nak sakit jantung tengok bola semalam hahah..terjerit2 melompat2 mak tengok bola..nasib baik umah tak bergegar gempa bumi huahahaha..

SEKALI LAGI, TAHNIAH HARIMAU MALAYA!!!YOU ARE THE BEST!!

4 sweet thoughts:

Lovely Bella said...

akak mane cookiesnyer!! nak skit!

genny da bomb said...

kang bella muntah sbb ada oat!!:-P

Najwa said...

seb baik kukis tu kena sudu2 je..kalo kena terap2 ntah apa rupa la kan..tak pun hg gentel2 sebiji jd rupa bola..btw, oiiii..nk kukissss!!!

genny da bomb said...

dah dah..nak kalu..buat sdiri..hahah..hang kan rajin jugak..aku ni malas kuasa 8...buat separuh resepi pun dah nguap2 malas..hahahaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino