Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Macammana nak tukar posting box punye function??

Thursday, December 30

kesiannye saya ni..rupa-rupanya...posting box saya ni old version punya..patut la takleh nk buat macam2 sangat..huhu..dok tengok orang buat macam ni (kena taip code dia ni huhu) asik tertanya-tanya je dorang ni klik apa boleh dapat function tu kan..huhu..rupanya setelah menyelongkar blog Najwa (thanks najwa membenarkan aku mencari kebenaran melalui blog hang) akhirnya dah tau la..posting mak ni yang memang ketinggalan zaman nye version...huhuhu..mula2 ingat bengap tahap gaban dah apsal aku dok cari tak jumpa2 kan..rupanya...terjawab sudahhhh..so takyah nk over2 macam orang lain..kena la guna coding dia untuk buat function cam orang lain jugak..sadis betolll!!



ni version lama punya ni..tatau plak ada version baru..bila bukak najwa punya baru tau..

ade sesapa tau nak tukar ke?ke memang mak kena tukar template lain ke ape ye??huhu..nak jugak sama naik up to date cam orang lain kan..huahahahahahauuu..

meh nak buat banyak2 sikit SADIS SADIS SADIS SADIS!!!!!!hahahaha

7 sweet thoughts:

fazilzura said...

DAKUUUUU.. daku le org yg maleh nak tko yg baru .. cz rs lg susah lg2 kalau nak upload gambo

nurul said...

dh lama la yg new version ni mak su.. kena setting skit2 ja..

genny da bomb said...

maksu pakai template amik dr tmpt lain kot..tak jumpa tmpt mana yg bole tkr..xpelah as long as tau coding ok le

Zura,awk pn sama gak ek..hihi..

Najwa said...

amboihhh..start dpt coding strike thru mcm abis suma perktaan hg nk strike ye geni..hahahhaha..godek2 la tang templet hg tu..aku rsa aku pnya blog dlu pun old version..pastu aku godek2 kalo x silap jmpa perkataan "try new" apa kejadah tah pastu yg jd mcm skrng ni..

genny da bomb said...

tadak pun benda2 try new tu..hehe..takpe la kalo aku ase aku nk pakai apa2 kena pakai coding dia la huhu

Natrah said...

aku pon pakai version lama cam hg gak geni....nama ja Degree in IT,tapi bab coding ni malas nk pk dah..outdated,hahahh

genny da bomb said...

haha nat..jumpa hang blog aku no..takpa la..takat coding2 senang2 gitu aku buleh la lagi..kalo super duper nye coding malas aku nk amik tau hihi

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino