Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

panas enjin balik...

Wednesday, December 8

ehh lama jugak tinggal blog ni kan..hahah..jap2 kena amik masa sikit nk kena panas enjin dulu...ermmm..tadak citer plak nk citer kat sini..hmmm..

Owhh..rasanya tak terlewat lagi kot nak ucap Salam MaalHijrah untuk semua bloggers yang beragama islam..semoga tahun baru ini membawa seribu keberkatan dan kita semua dikurniakan rezeki yang meluas dariNYA..sama-samalah kita berubah untuk menjadi insan yang lebih baik dan taat padaNYA ye..AMIN!!!


BTW,kakak kesayanganku..kak bie plak turun KL kali ni..hehehe..biasa la jalan2 cuti sekolah la bawak anak-anaknye..maybe dok sini sampai sabtu,atau kalo dorang rajin dorang akan pi Cherating..so kalo pi Cherating tu jadi,esok la dorang pegi..fuhh..gila betul ni nk round semenanjung kekdahnye hahah..sebab kalo pi cherating nak balik ikut ganu memang round betul la ni..eheheh..Caiyuk2!!!Kalo larat drive belasah je satu Semenanjung pun hahah..janji BAHAGIA!!

2 sweet thoughts:

atty's said...

salam maal hijrah gak utk genny

BUNGA said...

salam ziarah..
salam maal hijrah. semoga dipermudahkan urusan dan diberkati hendaknya.. InsyaAllah.. :)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino