Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

It has been a year, and it come again!!

Tuesday, December 14

Wahh kemain tajuknye yee..hehehe..mesti mcm2 korang pikir kan..minah ni kena kaco ke ape ke kan..hehe..takde ape sebenarnya..

Arini, 14hb Disember..32 tahun lalu ada seorang hamba Allah dah dilahirkan ke dunia ni..and his name is Hafiz a.k.a abah a.k.a encik suamiku..hehe..awal2 lagi macam biasa..abah dah cakap..tak payah buat apa2..n memang pun takde buat apa2..dah makin tua ni malas pulak nak bercelebrate bagai kan..ingat date sudah kan..

dalam tak buat apa2 tu pun,semalam keluar jugak kitorang gi makan kat kfc..dah lama tak makan kfc sejak2 dia tukar rasa ayam dia tuh huhu..n what happen is kami berdua tak kenyang gara2 nuqman membolot n menconquer semua makanan2 kami ni..hoho nuqman ni unpredictable tol..kadang senang nk makan..mostly susah nak makan,jenuh paksa baru nk bukak mulut huhu..so dah tak kenyang,singgah la beli waffle ng kuih pau plak kat luar pkns tu..punnn dia nak conquer wah wah wahhhh...

sebelum balik umah,cakap ng abah nk singgah SR,sebenarnya dalam hati nak beli ciskek untuk diri sendiri..lupa langsung esok besday abah..sampai la dalam SR tu ada akak ni cakap " saya nk whole cake...tulis Happy besday papa n nani"...alamak...baru teringattt..esok besday abah kann..huhuhu..dan2 tu gak la beli kek bermacam2 jenis..beli yang slice je..tanak bazir2..tahun lepas beli sebijik bape lama baru nak abis..huhu

Nuqman yang seronok nak suap abahnye..dalam mulut dia penuh kek..makan lagi hehe..


Selamat Hari lahir abah..I luv u so much n saya harap apa yang awak idamkan akan tercapai satu hari nanti..pray for the best in everything you do and hoping that we will always have His blessing..

I LOVE BOTH OF YOU MY SUNSHINE!!


6 sweet thoughts:

e j a a z i z said...

siti...aku harap...aku pun akan dpt kebahgiaan mcm ko....dah dia n anaknya pun adalah sunshine aku skrang...like he always said that im his sunshine...:))

genny da bomb said...

eja - aminnnn..aku aminkan ko nihhh heheh..moga sampai waktunya nanti hehe

e j a a z i z said...

amin...aku dengor......amin...

Fiena said...

nak gak kekkkkk!
happy birthday abahnuqman, cpt2 la bg adik kat nuqman
hihihi

cikBee said...

Happy birthday en.abah :)

Najwa said...

to cekgu..happy besday cekgu..psssttt cekgu, apa yg cekgu idamkan??bgtau la..sy janji tak bitau sapa2..nnt pm sy ok..geni takmo bgtau..(geni, kalo aku dok sblh hg ni mst hg dh kutil aku kan..kekeke)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino