Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

PMR RESULT..OK KE K.O??

Friday, December 24

Semua pun dah tau kan semalam result PMR dah umum..so pada yang excellent straight A..congrats saya(ke auntie???hahahha..ke kakak??) ucapkan..pada yang kurang sikit..macam saya cakap sebelum ni..jangan putus asa...awal lagi untuk putus asa..baru umo 15 tahun..panjang lagi perjalanan hidup(insyaAllah)..Pada anak2 buahku yang PMR tahun ni..congratss atas result yang korang dapat..maksu bangga...

Suka nak ingatkan pada ibu bapa..jangan la terlalu kecewa kalau result anak tak seperti yang kita harapkan..kecewa kalu ditunjuk pada anak2 ni..takut dorang ni stress sebab mak ayah marah..kesian kan..kecik2 dah stress camtu..cuma harap..kalo time SPM tu kena suruh budak2 ni pulun la..tak bole nk bersenang lenang macam PMR sangat dah..yang ni kalo dorang tak excellent mungkin agak kecewa la..tapi kalo dah macam2 dah buat,kalo level pemikiran dan prestasi anak2 takat tu je, kita nk buat cemana kan..maybe bole antar anak2 untuk kemahiran pulak ke..pikir alternatif lain pulak..

Sape tahu di masa depan dorang2 yang macam ni yang akan mencorak pentadbiran negara?Sape tahu kan??Hanya Allah yang tahu...

3 sweet thoughts:

Najwa said...

ayat "mencorak pentadbiran negara" tu yg x tahan tu..mcm ayat karangan paper penulisan Bahasa Melayu SPM tahun XXXX..hahahahahahaaaa

genny da bomb said...

alah..aku belasah je..ye la kan..lepas amik result kena la bahasa skema sket2 hahaha

ana-kirana said...

heheh takut gak ni..nnt time anak kita tak dak dah kot pmr ni naaaa

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino